• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Moja najgora sezona

Trener Reala Madrida priznao nakon što klub nije uspio da osvoji nijedan trofej, da u trenerskoj karijeri nije imao neuspješniju sezonu.

 Murinjo: Moja najgora sezona Izvor: MONDO

Žoze Murinjo sa Real Madridom jurišao je ove sezone na trofej Lige šampiona, spasavao je titulu u Primeri i mjerkao pehar Kupa kralja, a od svega toga osvojio je - šipak.

Kraljevski klub" porazom u finalu Kupa Kralja od Atletiko Madrida (1:2) definitivno je ostao praznik ruku, ako se ne računa Superkup Španije, za koji sam Murinjo tvrdi da "ništa ne znači".

Portugalskom stručnjaku, o kojem se već mjesecima priča da napušta klub i da je već "viđen" na klupi Čelsija, možda je stvarno vrijeme da okrene list, i potraži neki novi angažman.

"Ove godine nisam ništa osvojio. Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri. Generalno gledano nismo ostvarili loše rezultate - drugi smo u Španiji, ispali smo u polufinalu Lige šampiona, igrali smo finale Kupa kralja... neki treneri ocijenili bi da je sezona bila uspješna, ali ne i po mojim standardima", rekao je Murinjo.

On je sumirao dosadašnji učinak na Santjago Bernabeu.

"Prve godine u Realu uzeli smo Kup kralja u duelu sa Barsom, najboljim timom svijeta, a onda smo im sljedeće sezone osvojili Primeru, opet ispred Katalonaca... Ove sezone nismo ništa uradili".

Murinjo je naveo da Atletiko nije zaslužio trofej Kupa kralja.

"Nisu zaslužili trofej, jer smo mi bili bolji. Imali smo dvije sjajne prilike i tri stative. Oni su samo imali mnogo više sreće i odličnog golmana Kurtoa... Čelsi je srećan što ima ugovor sa njim", izjavio je Murinjo.

On je ponovio da zna da se neprestano piše o njegovoj selidbi na Ostrvo, i istakao da sa Madriđanima ima ugovor na još dvije godine, kao i da još uvijek nije razgovarao sa čelnicima Reala.

"Priča se o mom prelasku u Čelsi, o dolasku Anćelotija u Madrid, ako ja odem...On je veliki trener. Ali sve to su normalne stvari u fudbalu. Trenutno samo sam fokusiran na preostale mečeve sa Sosijedadom i Osasunom", dodao je Murinjo.

(MONDO, foto: Beta/AP/Alberto Di Lolli)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC