• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pred derbi privedene 92 osobe

"Vječiti derbi" nije prošao bez sukoba navijača, zbog čega je policija pred početak meča privela 92 osobe, među kojima su tri maloljetnika.

 Pred derbi privedene 92 osobe Izvor: MONDO

Oko 18 sati ispod istočne tribine stadiona Partizana u Humskoj ulici pristalice dva kluba gađale su se kamenicama i flašama, a tokom sukoba nekoliko osoba je lakše povrijeđeno. Policija je intervenisala i smirila strasti.

U isto vrijeme, kod Sportskog centra Teleoptik u Zemunu kamenovan je autobus s fudbalerima Partizana koji je išao ka stadionu u Humskoj.

Pred početak utakmice navijači Zvezde i Partizana gađali su se raznim predmetima ispred stadiona, a potom i na tribinama, dok su se tokom meča navijači Partizana međusobno su potukli na južnoj tribini stadiona u Humskoj. Tokom petominutnog incidenta utakmica nije prekidana.

U Železniku, oko 15.30 sati, u blizini osnovne škole izbila je tuča navijača dva rivala, poslije koje je policija privela 20 osoba među kojima i pet stranaca - četiri Rusa i jednog Grka, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Na Pančevačkom putu je privedeno 19 navijača, navode u MUP-u, dodajući da tokom pojačanog angažovanja policije nije bilo bitnije povrijeđenih među pripadnicima MUP-a, a ni među navijačima.

Od privedenih u policijsku stanicu oduzeto je više baklji, dva noža, dok je jedan od njih kod sebe imao i narkotike.

Hitna pomoć je imala nekoliko intervencija zbog još tri tuče navijača - ispred platoa 25. maj, u terazijskom prolazu i kod restorana kod Partizanovog stadiona u Humskoj, tokom kojih je četvoro - petoro navijača lakše povrijeđeno, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Što se tiče fudbala, ovaj 144. "vječiti derbi" pripao je igračima Partizana, koji su slavili golom Miloša Jojića u 90. minutu.

(Tanjug, foto: MONDO/Petar Stojanović - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC