• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Znao sam da će Jojić pogoditi!

Napadač Partizana kaže da je predosjetio gol saigrača iz slobodnog udarca. Luka: Zimus sam napravio pravi potez! Ivanov: Nije moglo slađe!

 Mitrović: Znao sam da će Jojić pogoditi! Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana nisu skidali osmijehe sa lica poslije 144. "vječitog derbija".

A i zašto bi, kada su golom Miloša Jojića iz slobodnog udarca u 90. minutu savladali Crvenu zvezdu i sada ih samo čudo može spriječiti da u preostala dva kola ne osvoje šestu uzastopnu titulu nacionalnog prvaka.

Novopečeni reprezentativac Srbije, napadač Aleksandar Mitrović, rekao je poslije utakmice u Humskoj da je predosjetio pogodak saigrača.

"Prišao sam Jojiću i rekao mu da će dati gol. Majstor je to uradio. Moram da čestitam i Stojkoviću koji je par puta fantastično reagovao, odbrani koja im nije dozvolila da priđu našem golu, veznom redu... Svi smo 'izginuli' na terenu. Dokazali smo da smo najbolji tim u državi", pričao je Mitrović u dahu.

Ova utakmica ostaće u posebnom sjećanju beku crno-bijelih Aleksandru Lazevskom, koji je igrač Partizana sa najviše osovojenih titula prvaka Srbije. Ako se ne desi senzacija u posljednja dva kola, upisaće šestu titulu.

"Na svakom derbiju neko mora da uđe u legendu. Od svih titula ova mi je najdraža, valjda je svaka sljedeća takva. Posebnu draž daje joj to što je došla usred nevjerovatnog spleta okolnosti i svih priča koje su kružile, a ovjerili smo je golom u 90. minutu. Dokazali smo da smo bolja ekipa", rekao je Lazevski poslije utakmice.

Zimsko pojačanje iz Rada, Predrag Luka, odigrao je svoj prvi "vječiti derbi" u životu:

"Ovo mi je prva titula u karijeri i mnogo mi znači. Mislim da sam napravio pravi potez kada sam zimus došao u Partizan. To je pravi klub za mene", smatra Luka.

Na pitanje da li je bilo nekih incidenata u tunelu, djelovao je zbunjeno i rekao da su se Petković i Volkov sporječkali, ali da su to situacije koje se često dešavaju.

Odbranom Partizana u duelu sa Crvenom zvezdom besprijekorno je komandovao Ivan Ivanov. Iako to nije potvrdio, za njega je ovo najvjerovatnije bio posljednji meč protiv Crvene zvezde u dresu Partizana.

"Ne može slađe! Izgubili smo bili veliku prednost i samopouzdanje nam je bilo poljuljano, ali smo dokazali da imamo karakter. Utakmica nije bila baš lijepa za oko, ali je bila izuzetno takmičarska. Čestitao bih Lazaru Markoviću jer odlazi iz kluba i Lazevskom na sjajnom nizu", zadovoljan je Ivanov.

Najveće iznenađenje u ekipi Vuka Rašovića po mnogima je bilo pojavljivanje Saše Markovića na poziciji zadnjeg veznog.

"Presrećan sam, pogotovo što smo do pobjede stigli u 90. minutu. Izginuli smo na terenu i Bog nas je nagradio. Moram da priznam da me je trener iznenadio kada mi je saopštio da počinjem utakmicu. Jedva sam čekao da krene utakmica", priznao je Marković.

(V. S. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC