• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole hvali ambijent, Miha vidio Mitrovića

Predstavnici Zvezde nisu bili raspoloženi za komentare. Karadžić žalio za većim tribinama. Mihajlović nije vidio Lazovića, jeste Mitrovića.

 Tole hvali ambijent, Miha vidio Mitrovića Izvor: MONDO

Partizan - Crvena zvezda 1:0. Odluka o novom šampionu "pala" je u posljednjim trenucima utakmice i to poslije sjajnog pogotka Miloša Jojića iz slobodnog udarca.

U meču sezone, 144. derbiju koji je poslije dugo godina direktno odlučivao o tituli prvaka, crno-bijeli bili su bolji, konkretniji, hrabriji i mirniji. Ako je suditi po 90 i kusur minuta odigranih u subotu uveče pred punim tribinama u Humskoj, Crvena zvezda nije zaslužila titulu ni poslije šest godina.

Njeni rukovodioci, predsjednik Dragan Džajić i potpredsjednici Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, nisu željeli da daju izjave poslije utakmice. Iz rukovodstva Partizana pred kameru je stao potpredsjednik Branislav Ružić, dok su svoj komentar dali i prvi čovjek srpskog fudbala Tomislav Karadžić, kao i selektor "orlova" Siniša Mihajlović.

Tomislav Karadžić:

"Ambijent je bio odličan, sve je bilo sjajno. Atmosfera je bila prava fudbalska, pun stadion, a bilo bi i više gledalaca da imamo objekte. To je ono o čemu pričamo i jednog dana ćemo valjda i to imati".

"Možda samo kvalitet igre nije bio na očekivanom nivou iz prostog razloga što je utakmica bila izuzetno važna za obje ekipe".

"Na kraju odlučio je slobodan udarac, Partizan je pobijedio, Zvezda imala svoje šanse. Vrijeme radi za Crvenu zvezdu, mnogo su uradili i ja im želim da u narednim godinama uspiju u onome što žele".

"Ima još da se igra, ali Partizan je sve bliži tituli".

Siniša Mihajlović:

"Teška utakmica... Obje ekipe ušle su u utakmicu sa mnogo straha da ne bi izgubile, ali mislim da je na kraju Partizan zasluženo pobijedio".

"Došao sam da gledam prvenstveno Lazovića, koji se povrijedio i nije igrao ništa i Mitrovića. Ono što sam vidio kod Mitrovića me je zadovoljilo, pa ćemo vidjeti šta će dalje da bude".

"Bio sam pomalo nostalgičan zbog sjajne atmosfere, poželio sam i da zaigram. Navijao sam za fudbal, dobro je da je sve prošlo bez incidenata, a dobro je i to što su igrači pokazali sportski karakter po završetku utakmice".

Branislav Ružić:

"Moram da kažem da je Partizan pokazao i dokazao, prije svih igrači, navijači, pa i Uprava kluba, da su sve spekulacije koje su se pojavljivale u javnosti nisu tačne. Na terenu se osvaja titula. Partizan je pokazao da je zaista zaslužuje, šesta titula u nizu. To je istorijski poduhvat i mislim da smo svi zaslužili, igrači, navijači i Uprava, da pišemo tu istoriju..."

"...i ne samo što je pišemo, nego ćemo i nastaviti da je pišemo".

"Čestitam i Zvezdinim fudbalerima koji su se trudili, ali realnost je bila prisutna i vidljiva. Mislim da je čitava Srbija vidjela ko je šampion".

Branimir Babarogić o suđenju Milorada Mažića:

"Derbi može da dobije prelaznu ocjenu, a što se tiče Mažića mislim da je odlično obavio zadatak. Imao je i pomoć u igračima, koji su mu svojim ponašanjem olakšali posao".

Da li je prekasno počeo da dijeli kartone?

"Ne. Mislim da je sve na svom mjestu. Lijepo je na početku pustio i opominjao, a poslije su stigli i kartoni. Uradio je sve što je svojstveno jednom vrhunskom sudiji, kakav je Mažić u ovom momentu".

Mitar Mrkela, direktor mlađih selekcija FSS:

"Malo kada je u posljednje vrijeme jedan derbi odlučivao o tome ko će biti šampion. Crvena zvezda je u ovoj utakmici imala priliku da nešto učini i poslije dugo vremena osvoji titulu, ali to joj nije uspjelo. Partizan je bio bolji i zasluženo će biti šampion".

"Činilo mi se, naročito u prvom poluvremenu, da su igrači dosta nervozno ušli u igru. Bio je to više rastrzan derbi, nego što je bilo igre. Partizan je u drugom poluvremenu izašao spremniji i bio bolji makar za taj jedan gol".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC