• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Zvezde zaboravljeni u Humskoj

Dvojica fudbalera Crvene zvezde, kao siročići, dugo čekali na prevoz do svog stadiona iz Humske poslije doping kontrole. Na njih zaboravili...

 Igrači Zvezde zaboravljeni u Humskoj Izvor: MONDO

Crvena zvezda je veliki klub. Bio nekada.

Zašto bio?

Pa, zato što se posljednjih godina crveno-bijelima dešavaju raznorazni propusti i gafovi koji ne priliče klubu takvog renomea. A posljednji primer dogodio se u subotu uveče, nakon bolnog, ali zasluženog poraza od Partizana, koji je crno-bijelima, sva je prilika, donio šestu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Ne samo što se, recimo, golman Boban Bajković, ponio nesportski kada je izlazio sa terena, pokazavši srednji prst (objema rukama) navijačima Partizana, koji ga jesu vrijeđali sve vrijeme, ali to je njihovo pravo (bez želje da ih opravdamo na bilo koji način), nego se poslije utakmice dogodilo nešto što je teško objašnjivo.

Dvojica fudbalera Crvene zvezde Marko Vešović i Abiola Dauda bili su određeni za doping kontrolu poslije meča, koji je Partizan dobio prvoklasnim golom Miloša Jojića u 90. minutu. Sa njima je na doping kontroli bio upravo i Jojić.

Jojić je malo prije dvojice kolega iz rivalskog tabora završio doping kontrolu i izašao iz svlačionica. Stadion Partizana i njegovi prilazi već su bili maltene pusti. Na platou ispred stadiona ostala je tek grupica novinara, koji su uzimali izjavu od Jojića.

Potom se i broj novinara "prepolovio" i ostalo je svega njih troje, četvoro, među njima i reporter MONDA. Dok su kolege slale posljednje izvještaje i izjave u svoje redakcije, primjetili smo Vešovića i Daudu kako sjede, POTPUNO SAMI, na klupici ispred ulaza u stadion.

"Momci, šta još radite ovdje?",
upitali smo ih.

"Čekamo prevoz do stadiona. Niko nas nije sačekao... Ovi naši su nam rekli da će nas prebaciti vozač iz Partizana...", odgovorio je Vešović.

Vidjevši da nemaju ništa od stvari, ukjučujući mobilne telefone, jer im je sve bilo odneseno sa ostatkom ekipe, pozvali smo predstavnike Zvezde da im pošalju prevoz.

Dauda je čak imao ideju da odu pješice do stadiona Crvene zvezde, ali smo ga savjetovali da to baš nije pametno, niti bezbjedno.

U međuvremenu, klupski vozač Partizana, koji je odvezao Jojića do Sportskog centra u Zemunu, vratio se do Humske i vidio dvojicu igrača Crvene zvezde kako skrušeno sjede i čekaju da se neko smiluje da ih odbaci 500 metara niže.

"Momci, pa vi još čekate!? Kad ste završili?", iznenadio se vozač Partizana, koji ih je potom ubacio u kola i odvezao.

Tek poslije desetak minuta, iz Crvene zvezde su se sjetili, odnosno poslije intervencije nas novinara, da su im dvojica igrača ostala na stadionu Partizana, pa je došao vozač iz Ljutice Bogdana. Novinari su mu objasnili da su dvojica igrača Zvezde već prebačeni "na sigurno", odnosno da ih je odvezao čovjek iz Partizana.

Šta je zatajilo u Zvezdinoj organizaciji nije poznato, ali je prosto nevjerovatno da niko od predstavnika kluba nije ostao sa dvojicom igrača do završetka doping kontrole, a još je nevjerovatnije da su novinari morali da im organizuju prevozi da im "prave društvo", za ne daj Bože, na potpuno praznom stadionu!

(P. Vujić, MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC