• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Meni se još igra

Kapiten Partizana voljan da i naredne sezone predvodi ekipu. "Razgovaraću sa ljudima iz uprave, a ako mene pitate, ja mogu još da igram".

 Saša Ilić: Meni se još igra Izvor: MONDO

Odigrao je mnogo, mnogo utakmica za Partizan, a subotnji "vječiti derbi" bio je mu je 23. u karijeri. "Ikona" crno-bijelih Saša Ilić još jednom je iskustvom i znalačkom igrom doprinio pobjedi svog tima, kormilareći brodom koji plovi ka šestoj uzastopnoj tituli šampiona države.

Mnogi navijači Partizana pitaju se samo jedno: dokle će Sale da igra ili kako ćemo bez Saleta? Kruži i šala među onima koji vole Partizan: "Ma, ima da igra još 10 godina! Mijenjaćemo mu krv kao Miku Džegeru!".

"Ilić kapiten, jedan je Ilić kapiten", odjekivalo je Topčiderskim brdom poslije 144. derbija koji je zasluženo pripao Partizanu.

I pitanje novinara: Stvarno, Sale, dokle ćeš da igraš?

"Razgovaraću sa ljudima iz kluba pa ćemo vidjeti šta i kako. Srećom nemam problema sa povredama, imam veliku glad za pobjedama i trofejima. U ovom trenutku, ako se samo ja pitam, odgovor je: Želim da igram još",
odgovorio je kapiten crno-bijelih.

Što se tiče utakmice, Ilić je ocijenio da je Partizan zasluženo pobijedio i pohvalio je mlade saigrače koji su izdržali pritisak koji je stvoren u javnosti.

"Sad kad se sve završilo ovako, onda je ovo najbolji mogući scenario za nas, ali sigurno da bih više volio da je Partizan derbi dočekao sa plus 11. Bilo bi manje tenzije i opterećenja, ali ovi mladi momci su pokazali da mogu da se nose sa tim. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju, ali moram da pohvalim karakter igrača. Maksimalno odgovorno su ušli u utakmicu, znali su da odigraju kako treba i čestitam im. Ovako jeste slađe", rekao je on.

Partizan je, dodao je Ilić, rekao da je Partizan odigrao borbeno i oprezno prvi dio meča, kako ne bi dao priliku rivalu da ugrozi gol Vladimira Stojkovića.

"U finišu mi se uvukla sumnja da će se ponoviti derbi kao kada je Kadu dao gol u 94. minutu. Ipak, u životu se sve zaslužuje i ljepši završetak nisam mogao da poželim. Zasluženo smo pobijedili", rekao je Ilić, pohvalivši i navijače obje ekipe koji su napravili sjajnu atmosferu i poželio više ovakvih derbija i utakmica u Srbiji.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC