• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Montela: Ne mogu da pričam, kazniće me

Trener Fiorentine razočaran jer se njegov tim nije domogao kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ipak čestita kolegi Alegriju.

 Montela: Ne mogu da pričam, kazniće me Izvor: MONDO

Fiorentina je do desetak minuta prije kraja mečeva 38. kola imala u "džepu" treće mjesto i šansu da u septembru počne takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona.

Sve je išlo na "vodenicu" ekipe Adema Ljajića i Nenada Tomovića, dok arbitar Bergonci nije dosudio penal za Milan, zbog spornog prekršaja nad Mariom Balotelijem.

Upravo Baloteli u 84. minutu je izjednačio na 1:1, a Filip Mekses tri minuta kasnije donio "rosonerima" pobjedu nad Sijenom, koja im je omogućila da zadrže željenu, treću poziciju.

"Između Lige šampiona i Lige Evrope postoji čitava provalija. Za klub kakav je Milan, neigranje u Ligi šampiona je ravno ispadanju u Seriju B", rekao je prvi operativac Milana Adrijano Galijani.

Trener Fiorentine Vinćenco Montela nije želio da analizira pomenutu situaciju u kaznenom prostoru Sijene, ali nije krio žal zbog šanse koja je otišla u nepovrat.

"Vidio sam taj faul, ali ako budem rekao šta mislim, kazniće me, možda i suspendovati", izjavio je Montela.

"Osvojili smo 70 bodova, tako da je teško reći da smo nešto izgubili. Možda su nas koštali neki promašeni penali, kao i to što su nekim drugim timovima arbitri znatno lakše davali penale".

Montela je, ipak, smogao snage da čestita Milanu na preporodu u drugom dijelu sezone.

"Vodili smo sjajnu trku i ja sam ponosan na to što smo im prijetili do posljednjeg kola. Masimilijanu Alegriju svaka čast na rezultatima tokom proljeća".

Fiorentina će tokom ljeta imati težak zadatak da sačuva svoje najbolje igrače, koji se uveliko nalaze na meti bogatijih italijanskih i engleskih klubova. Prvi je na "udaru" Stevan Jovetić, za koga mediji pišu da je vrlo blizu transfera u Arsenal.

(MONDO, foto: Beta/AP/Fabrizio Giovanozzi)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC