• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Prvenstvo je regularno

"Klubovi koji su riješili pitanje opstanka ili plasmana u Evropu, sa mnogo manje takmičarskog žara i motiva ulaze u mečeve i to je sasvim logično".

 Karadžić: Prvenstvo je regularno Izvor: MONDO

Pobjede BSK Borče nad Donjim Sremom u gostima i Radničkog 1923 nad Slobodom Point, takođe u gostima, bile su povod za žestoku reakciju Fudbalskog kluba Novi Pazar.

Portparol Redžep Korać prenio je stav rukovodstva da će razmotriti eventualno istupanje iz Jelen Superlige Srbije, a predsjednik FSS smatra da nema razloga za to.

Tomislav Karadžić izjavio je "Sportskom žurnalu" da "ne vidi" zašto su Pazarci reagovali.

"Ne vidim razloga za pismo i sumnju Novog Pazara u regularnost prvenstva. Skrenuta je pažnja svima, od klubova, preko organa koji vode takmičenje do sudija da se sezona privede kraju u istom smjeru, kao što je teklo cijelo prvenstvo. U svakom slučaju vodi se velika borba za opstanak i razumijem nervozu kluba", izjavio je on tom sportskom listu.

Novi Pazar dva kola prije kraja takmičenja zauzima pretposljednje mjesto na tabeli, sa istim brojem bodova kao i Radnički 1923 i dva manje od BSK Borče.

Tim Nebojše Vučićevića igraće do kraja sezone protiv Rada i Hajduka u Kuli. Borčani će pokušati da izbore opstanak protiv Jagodine i OFK Beograda, a Kragujevčani protiv Vojvodine i Javora.

Tomislav Karadžić smatra da je prvenstvo regularno.

"U cijeloj Evropi je isto kada dođu posljednja dva kola. Savez ne može da utiče na neke stvari. Klubovi koji su odavno riješili pitanje opstanka ili plasmana u Evropu, sa mnogo manje takmičarskog žara i motiva ulaze u mečeve i to je sasvim logično", dodao je on.

Komesar za takmičenje JSL Branislav Delić objasnio je u izjavi istom listu da je tražio od Novog Pazara izjašnjavanje povodom optužbi da su namještene pojedine utakmice.

"Uz pojašnjenje, potrebni su nam i konkretni dokazi, na osnovu kojih možemo da reagujemo", izjavio je Delić i podvukao da u izvještajima delegata sa "označenih" utakmica nema ništa sporno.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC