• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojadinović za MONDO: Čemu nezadovoljstvo?

Sportski direktor Zvezde, poslije glasina da će biti smijenjen, pita javno zbog čega bi postojalo nezadovoljstvo njegovim i radom trenera Sa Pintua.

 Stojadinović za MONDO: Čemu nezadovoljstvo? Izvor: MONDO

U danu kada je pred novinarima otvoreno, bez dlake na jeziku, govorio o aktuelnoj situaciji u Crvenoj zvezdi, neposredno poslije neubjedljive igre u derbiju i poraza od Partizana u meču za titulu, sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović bio je i tema na Upravnom odboru.

Bar se tako tvrdi u tekstu objavljenom u "Sportskom žurnalu" narednog jutra, u utorak.

Nakon što je i sam nagovijestio da dio Uprave nije zadovoljan radom trenera Rikarda Sa Pintua, Stojadinović je prisustvovao redovnoj sjednici Upravnog odbora u ponedjeljak uveče na kojoj je, između ostalog, formirana Sportska komisija koja će imati važnu ulogu u predstojećem prelaznom roku.

Činiće je potpredsjednik kluba Slaviša Kokeza i članovi Aleksandar Antić i Blažo Radosavljević. Oni bi, predviđeno je, trebalo da budu nadređeni sportskom direktoru Stojadinoviću.

Zbog čega Stojadinovića nema u komisiji, pitao je "Žurnal" Kokezu i dobio odgovor:

"Sportski direktor je zaseban organ".

Da li će biti promjena u Upravi?

"Ne bih o tome", kratko je rekao Kokeza.

Narednog jutra pozvali smo Stojadinovića da čujemo njegov komentar na ovu temu. Čim je završio trening sa prvotimcima i prvim saradnikom, Sa Pintuom, Stojadinović nam je rekao:

"Vidio sam naslov, kažu da gubim povjerenje. To je vjerovatno zaključeno zbog toga što je formirana Sportska komisija, a ja mogu da kažem samo da pozdravljam svaku odluku kluba od koje će nam biti bolje i nemam ništa protiv njenog formiranja".

Da li ova komisija umanjuje vašu autonomiju u radu i slobodu prilikom odlučivanja?

"Prvo, nisam sujetan da čujem bilo kakvo mišljenje. A, drugo, vidjećemo kako će to funkcionisati... Niko mi još ništa nije rekao kako bi i šta trebalo da se radi u narednom periodu".



Nastavljate da radite sa istim intenzitetom i elanom?

"Naravno, zašto bi bilo drugačije? Preda mnom je važan period i uradiću sve što je u mojoj moći da bude i uspješan".

Da li vam se u bilo kom trenutku učinilo da su u klubu nezadovoljni vašim radom?

"Ne vidim razlog da budu nezadovoljni. Ja sam lično prezadovoljan kako smo radili, i ja, i naročito trener. Prvi bih rekao da nije tako, prvi bih rekao da treba da odemo i trener i ja da smo sa 'minus 11' otišli na 'minus 15'. A, mi smo za kratko vrijeme stvorili Crvenoj zvezdi luksuz da se iz beznadežne situacije nađe u borbi za titulu", kaže Stojadinović za MONDO i dodaje:

"Da - griješilo se, da - bilo je pogrešnih odluka i procjena, ali mislim da smo napravili veliki korak unaprijed i nastavićemo u tom smjeru, kako bismo stvorili što bolji tim za narednu sezonu".

Sa Sa Pintuom?

"Nego s kim drugim?", uzvratio je pitanjem na kraju "ad hok" intervjua za MONDO sportski direktor Crvene zvezde, koji će ovog ljeta imati trojicu bliskih saradnika, da ne kažemo nadređenih, u nastojanju da dijelu ekipe pronađe pravi inostrani angažman i ujedno osnaži tim za sezonu 2013/14.

(N. Janković - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC