• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLOBODA: Samo loš dan, vjerujte

Rukovodstvo užičkog kluba odgovorilo na optužbe da je Radničkom 1923 namjerno prepuštena pobjeda na Begluku. "Insinuacije!". Najavljuju tužbe.

 SLOBODA: Samo loš dan, vjerujte Izvor: MONDO

Pobjede superligaških "davljenika" Radničkog 1923 i BSK Borče u prethodnom kolu izazvale su oštru reakciju Novog Pazara, koji se našao u zoni ispadanja.

Pazarci su pozvali nadležne da ispitaju regularnost tog meča, Fudbalski savez Srbije odgovorio, a poslije Borčana oglasili su se i prozvani čelnici Slobode Point.

Na optužbe da su svjesno prepustili Kragujevčanima pobjedu prošlog vikenda, Užičani su odgovorili saopštenjem.

"Bez obzira na pritiske i tenzije prije utakmice, nismo željeli niti imali nikakve kontakte sa predstavnicima Radničkog iz Kragujevca u vezi sa subotnjom utakmicom. Naprotiv, svima smo istakli značaj ove utakmice i opasnost da naš eventualni poraz i naš klub svrsta u one koji namještaju rezultate", poručeno je sa Begluka.

Navedeno je da su fudbaleri i stručni štab dali riječ da, bez obzira na tešku finansijsku situaciju, "nikada i ni zakakve pare neće 'prodati' Slobodu".

"Iako smo loše igrali, ne želimo i ne smijemo da pomislimo da je neko iz ekipe bio 'trojanski konj' i da nas je izdao. Nažalost, usljed cijele situacije izloženi velikom pritisku značaja i posljedica ove utakmice, naši fudbaleri podlegli su atmosferi i tako doživjeli neočekivani poraz", takođe piše u saopštenju.

Prema mišljenju rukovodstva kluba, upravo Sloboda Point može najviše da izgubi porazom od Radničkog 1923 i stoga je navijačima upućeno izvinjenje zbog "nesrećnog dana".

"Mnogi koji se busaju da vole i podržavaju Slobodu, a svoju 'ljubav' prema klubu posmatraju kroz dobitak na kladionici, su na najvulgarniji način pokazali da ne zaslužuju ovakav klub i igrače. Uvjeravamo navijače, medije i širu sportsku javnost da se i nama desio loš dan, i da sa gnušanjem odbijamo sve insinuacije onih koji žele i jedva čekaju da nas bace u blato nemorala i sportskog kriminala kome nikada nismo i nećemo pripadati".

Užičani su podsjetili da su sliče priče kolale i uoči mečeva Slobode Point sa Hajdukom u Kuli, Novim Pazarom...

"Na našu nesreću, ovoga puta poraz protiv Radničkog poklopio se sa njihovim insinuacijama i nagađanjima, tako da su to iskoristili i jedva dočekali da krenu sa napadima na naš klub", zaključeno je u saopštenju, uz najavu da će svi koji su tvrdili da je utakmica sa Radničkim 1923 neregularna biti tuženi za teške optužbe.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC