• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Nastavljamo da igramo

Upravni odbor Novog Pazara odbio prijedlog klupskog Sekretarijata, iako su složni u ocjeni da je takmičenje u Superligi Srbije neregularno.

 NOVI PAZAR: Nastavljamo da igramo Izvor: MONDO

Novi Pazar ipak će odigrati preostale dvije utakmice Jelen Superlige Srbije za sezonu 2012/13.

Prema riječima portparola kluba, Redžepa Koraća, Upravni odbor Novog Pazara ocijenio je da je domaće takmičenje neregularno, ali je odbio prijedlog Sekretarijata da istupi iz elitnog ranga.

"UO se na sjednici složio sa Sekretarijatom da je nekoliko posljednjih prvenstvenih kola neregularno. Ipak, odbijen je prijedlog o istupanju, pa će Novi Pazar pokušati da sportski i pošteno izbori opstanak", rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu.

Pazarci su prije nekoliko dana zatražili od FSS da u interesu regularnosti takmičenja budu pregledani snimci utakmica 28. kola Donji Srem - BSK (0:1) i Sloboda - Radnički Kragujevac.

Korać je rekao da su u klubu putem medija saznali da bi Savezu trebalo da podnesu dokaze o namještanju mečeva u čiju regularnost sumnjaju.

"Mi i javnost u Srbiji sigurni smo da je takmičenje neregularno. Oni traže da im dokažemo ono što bi sami trebalo da pronađu. Timovi koji do prije par kola nisu mogli da garantuju da neće primiti tri gola na svom terenu, sada pobjeđuju u gostima"
, naveo je Korać.

Novi Pazar uoči utakmice protiv Rada na svom stadionu (besplatan ulaz) zauzima pretposljednje mjesto na tabeli, sa istim brojem bodova kao Radnički 1923 na 14. poziciji.

Neposredno je ugrožen i BSK, koji je sakupio dva boda više.

Jedan od njih pridružiće se Smederevu na putu ka Prvoj ligi Srbije.

TABELA: Partizan 67, Crvena zvezda 62, Vojvodina 58, Jagodina 44, Rad 41, OFK Beograd 41, Sloboda Point 39, Spartak Zlatibor voda 36, Hajduk 35, Javor 33, Donji Srem 31, Radnički Niš 31, BSK Borča 29, Novi Pazar 27, Radnički 1923 27, Smederevo 15.

PAROVI POSLJEDNJA DVA KOLA:

(srijeda) BSK - Jagodina, Zvezda - Sloboda, Donji Srem - Hajduk, Smederevo - Partizan, Novi Pazar - Rad, Radnički 1923 - Vojvodina, Radnički Niš - Javor, Spartak - OFK Beograd.

(nedjelja) Partizan - Spartak, Hajduk - Novi Pazar, Jagodina - Donji Srem, Javor - Radnički 1923, OFK Beograd - BSK, Rad - Radnički Niš, Sloboda - Smederevo, Vojvodina - Zvezda.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC