• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Nadam se da će ovo pomoći Borcu

Slobodan Starčević istakao je da je vodio ekipu u veoma teškim uslovima za rad i da su ostvareni rezultati bili veoma dobri.

 Starčević: Nadam se da će ovo pomoći Borcu Izvor: MONDO

Nakon smjene Slobodana Starčevića sa klupe Borca, bivši trener crveno-plavih rekao je kako smatra da će ova odluka imati pozitivne efekte za klub. Starčević je dodao da ekipa i dalje može do Evrope iako im u posljednjem kolu treba pobjeda nad GOŠK-om u Gabeli i poraz ili remi Olimpica u susretu protiv Čelika u Sarajevu.

Direktor Banjalučana Momčilo Savičić istakao je da je Starčević smijenjen jer je stavio lični ispred interesa kluba. Ipak, Starčević je naglasio da sve što je urađeno, bilo je u interesu Borca.

"Uprava je odlučila da za vrijeme mog boravka u Njemačkoj za zamjenika imenuje Jandrića, a sada je donesena ova odluka i nadam se da će donijeti dobro Borcu. Sve što smo radili u prethodnom periodu, radili smo za dobro kluba. Smatram da se i dalje može izboriti izlazak na međunarodnu scenu", kazao je Starčević, a prenose "Nezavisne novine".

"Drago mi je što sam imao dobru saradnju sa igračima i stručnim štabom. Sada mogu samo da kažem da ću svom svojom energijom i znanjem pomoći Borcu", naglasio je Starčević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC