• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grad rješava krizu u Radničkom

Gradonačelnik Zoran Perišić obećao da će Niš za potrebe "Reala" izdvajati mjesečno 2,5 miliona, a sponzori tri. Predsjednik Darko Bulatović?

 Grad rješava krizu u Radničkom Izvor: MONDO

Konačno se nazire kraj agonije fudbalera i stručnog štaba Radničkog iz Niša.

Iako su tokom proljećnog dijela sezone, pod vođstvom Saše Mrkića, pobijedili i Crvenu zvezdu na "Čairu" i "vezali" pet pobjeda, egzistencijalni problemi prijetili su da potpuno razore nekadašnjeg velikana.

Nakon poraza od Vojvodine u Novom Sadu, na koji su otputovali sa nedovoljno igrača da "napune" protokol i bez trenera, gradonačelnik Niša Zoran Perišić preduzeo je konkretne poteze i uoči utakmice sa Javorom (srijeda, 17.00), obećao fudbalerima "finansijsku injekciju".

"Uspjeli smo da obezbijedimo za igrače Radničkog nekoliko sponzorskih ugovora preko nekoliko sponzorskih firmi. Te ugovore ću narednih nedjelja potpisati. Za fudbal grada Niša i ove momke koji sutra igraju za opstanak", rekao je u utorak Zoran Perišić, a prenio portal Južne vesti.

On je najavio da će u narednih deset dana biti zakazana sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Radnički. Na čelu kluba vidi Darka Bulatovića.

"Želim i trudiću se da Darko Bulatović bude na čelu Uprave kluba u narednom periodu. Kako će se raditi, ocijeniće vrijeme. Za vikend se završava sezona, a mi bismo nakon toga morali da uradimo šta se očekuje od nas. U Upravni odbor će ući uspješni privrednici, nekompromitovani ljudi, jer ne želim u Upravi nijednog čovjeka koji je na neki način povezan sa nečim što ne priliči sportu", izjavio je gradonačelnik.

Budući čelnik Nišlija Darko Bulatović takođe je prisustvovao treningu.

Radnički uoči pretposljednjeg kola Jelen Superlige zauzima 12. poziciju, sa četiri boda više od Novog Pazara, bolje plasiranog tima u zoni ispadanja.

(MONDO, foto: Južne vesti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC