• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić se oporavlja, na klupu i sa bajpasom

Trener FK Sarajevo oporavlja se od operacije srca i razmišlja o povratku na klupu. “Ako mogu neki svjetski treneri sa bajpasom, mogu i ja”.

 Musemić se oporavlja, na klupu i sa bajpasom Izvor: MONDO

Delegacija FK Sarajevo posjetila je šefa stručnog štaba Husrefa Musemića koji se poslije operacije srca dobro osjeća i uspješno oporavlja na kućnom liječenju.

“Operacija je za mene bila veliki šok, jer mi se život okrenuo, ali hvala Bogu da se sve desilo kako se desilo. Ljekari su mi saopštili da se bez problema mogu baviti trenerskim poslom, ali da moram smanjiti stress. Ako mogu neki svjetski treneri radi sa bajpasima, mogu i ja”, poručio je Musemić, prenosi zvanični sajt FK Sarajevo.

Poslije završetka Premijer lige BiH ostaće malo vrmeena do početka priprema za narednu sezonu, pa su članovi uprave tokom posjete načelno razgovarali i o igračkom kadru.

Musemić će sa ostatkom stručnog štaba nakon utakmice 30. kola Premijer Lige BiH pripremiti i dostaviti rukovodstvu Kluba konačni izvještaj, saopšteno je na sajtu vicešampiona BiH.

"Odluka o tome želi li nastaviti svoju karijeru kao šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo u potpunosti je na Husrefu Musemiću. Ovom posjetom smo mu došli dati maksimalnu podršku pri oporavku. Iz današnjeg razgovora evidentno je da on to jako želi, što nas je obradovalo i ohrabrilo." - rekao je predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo Alen Hujić.

(MONDO, foto: zvanični sajt FK Sarajevo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC