• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Pinto: U nedjelju sa omladincima!

Trener Crvene zvezde razočaran poslije poraza od Slobode Point najavio da će u posljednjoj utakmici sezone šansu pružiti juniorima.

  Sa Pinto: U nedjelju sa omladincima!  Izvor: MONDO

Loša partija i neslavan oproštaj od svog stadiona za sezonu 2012/13 razočarali su trenera Crvene zvezde Rikarda Sa Pinta.

Sloboda Point je bez mnogo muke napustila "Marakanu" sa pobjedom 2:1 i natjerala Portugalca da se izvinjava navijačima za loše izdanje svoje ekipe.

"Samo ću reći da sam veoma razočaran. Veoma sam tužan i izvinjavam se navijačima prije svega u ime tima. Oni se svaku utakmicu trude da budemo bolji od protivnika i često nemaju novca za autobus ili automobil, pa su ipak tu", rekao je Sa Pinto.

Zatim je istakao da su pojedini igrači prokockali ukazanu šansu, te da će u posljednjem kolu ove sezone, u nedjelju u Novom Sadu protiv Vojvodine, priliku dobiti igrači iz drugog tima, odnosno omladinci.

"Ovo je bila prilika za neke igrače da pokažu da mogu da budu dio tima sljedeće sezone. Sada mi je, međutim, lakše da donesem neke odluke. U nedjelju će opet šansu dobiti neki mlađi igrači i pojedini iz omladinskog tima".

Na pitanje novinara da li mu se čini da su ga igrači namjerno izdali, Sa Pinto je imao negativan odgovor:

"Nisam od ljudi koji vjeruju u takve priče. To ste vi rekli, ali ćinjenica je da je ovo bilo drugačije od svega što smo radili. Izostali su naše srce, agresivnost i odgovornost. Izgubili smo zbog dve individualne greške igrača koji obično igraju dobro. Pobjede i porazi su deo fudbala, ali ovaj tim nema kvalitet, a trudićemo se da sljedeće godine napravimo tim koji može da osvoji titulu", rekao je trener crveno-bijelih.

Trener Slobode Point Ljubiša Stamenković smatra da je njegova ekipa ovom pobjedom dokazala da ima kvalitet.

"Pokazali smo da znamo da igramo fudbal i po igri smo vjerovatno među prve tri ekipe u Srbiji. Presudila je formacija Slobode 3-6-1, jer se Zvezda spremila za 4-2-3-1. Iskoristili smo slab dan Zvezde, njihovi igrači su bili bez motiva", rekao je Stamenković.

Popularni "Piskavac" je kazao da se nada da će Užičani jednom steći uslove da igra u Evropi.

"Krivo mi je što Sloboda nema uslove da igra u Evropi. Nadam se da će se jednom steći uslovi za to jer bismo imali šta da pokažemo", rekao je Stamenković.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC