• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted hoće Alkantaru?

Prvak Engleske navodno je pronašao zamenu za definitivno "penzionisanog" Pola Skolsa. Zainteresovani još neki veliki klubovi.

 Junajted hoće Alkantaru? Izvor: MONDO

Vezni fudbaler Barselone Tijago Alkantara (22) mogao bi da postane prvo pojačanje Mančester junajteda u "post-fergijevskoj" eri.

Kako tvrdi madridska "Marka", Junajted vidi tog igrača kao Skolsovog nasljednika i rješenje problema koji je već duže vremena očigledan u igri "crvenih đavola".

"Marka" navodi da bi Alkantara objeručke prihvatio poziv sa Old Traforda, pošto je u konkurenciji Ćavija, Inijeste i Fabregasa vrlo rijetko dobijao šansu da se nađe u prvih 11. Upravo zbog nedovoljnog broja startova, aktivirana je klauzula iz ugovora, po kojoj je cijena njegove slobode pala sa 90 na svega 18 miliona evra!

Da li će novi menadžer Dejvid Mojes ubediti gazde kluba da se okrenu njegovoj dojučerašnjoj uzdanici iz Evertona, Maruanu Felainiju, ili će pored pouzdanog Majkla Kerika biti mjesta i za Felainija i za Alkantaru?

Podsjetimo da je Tijago Alkantara sin nekadašnjeg brazilskog reprezentativca Mazinja, koji je na Mundijalu u SAD 1994. godine učestvovao u osvajanju titule svjetskog prvaka.

Izvori u Barseloni objavili su da će se za njegov potpis boriti i Čelsi (od izdanaka "La Masije" tamo je već Oriol Romeu), Bajern (novi trener Pep Gvardiola) i Mančester siti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC