• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić spreman za finale italijanskog Kupa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Rome oporavio se od povrede i biće spreman za najvažniji meč u sezoni, derbi sa gradskim rivalom Laciom.

 Pjanić spreman za finale italijanskog Kupa Izvor: MONDO

Rimski derbi privlači mnogo pažnje. Obzirom na relativno neuspješnu sezonu i Rome i Lacija, finalni meč biće prilika za spas, jer će bolji iz ovog susreta obezbijediti učešće u Ligi Evrope. Roma je prvenstvo okončala na skromnom šestom mjestu sa 62 boda, dok je Lacio stepenicu niže sa bodom manje.

Ono što može da hrabni stručni štab "vučice" su dobre vijesti u vezi Miralema Pjanića. Reprezentativac BiH oporavio se od povrede, normalno trenira sa ekipom i biće spreman za finale koje je na programu u nedjelju od 18 časova na stadionu OIimpiko u Rimu. Pjanić je izuzetno važan šraf u veznom redu Rome i mnogo znači u organizacionom smislu na sredini terena.

Pjanić je prilično rivit odigrao dva posljednja meča u prvenstvu. Duel protiv Milana (0:0) započeo s klupe, u igru je ušao 20 minuta prije kraja, dok je na utakmici sa Napolijem na terenu bio 76 minuta i učestvovao u trijumfu žuto-crvenih 2:1.

Roma će u nedjelju imati priliku da postane prvi italijanski klub sa deset trofeja u nacionalnom Kupu. Za sada su izjednačeni sa Juventusom - oba kluba u svom vitrinama imaju po devet pehara.

(MONDO, foto: Zimbio)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dujlma

Pa i nije baš da je najvažniji šraf u ekipi, ovu sezonu je odigrao ispod svakog nivoa i klub razmišlja da ga proda na ljeto.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC