• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantić: Navijači izvinite zbog "aplauza"

Defanzivac Crvene zvezde kaže da njegovi gestovi iz sredine drugog poluvremena utakmice sa Slobodom Point nemaju opravdanje.

  Pantić: Navijači izvinite zbog "aplauza"  Izvor: MONDO

Mnogo nervoze i tenzije skupilo se u srijedu uveče na "Marakani".

Loša igra Crvene zvezde rezultirala je porazom od Slobode Point (1:2), ali mnogo više od rezultata navijače je zabolio pristup utakmici fudbalera u crveno-bijelim dresovima.

Navijači su im zbog toga posvetili nekoliko pogrdnih pjesama i skandiranje "Marš iz Zvezde", dok su ih pojedini čak gađali bakljama po završetku meča.

I trener Rikardo Sa Pinto je istakao nezadovoljstvo i najavio da će u nedjelju u Novom Sadu, u utakmici posljednjeg kola sezone protiv Vojvodine igrati omladinci.

Dan poslije razočaravajuće utakmice, prvi se oglasio defanzivac crveno-bijelih Aleksandar Pantić koji je sredinom drugog poluvremena imao konflikt sa navijačima na istočnoj tribini.

Revoltiran zbog loše igre, on je u jednom trenutku snažno šutnuo loptu u pravcu istočne tribine, a potom je ironičnim aplauzom odgovorio na zvižduke publike.

"Izvinjavam se navijačima, saigračima, ljudima u stručnom štabu i svim zaposlenima u klubu na gestu koji sam napravio sredinom drugog poluvremena. Osjećao sam se veoma teško i poraženo zbog dešavanja na terenu i negativnog rezultata, što je rezultiralo mojom nervozom i ispucavanjem lopte prema istočnoj tribini", rekao je Pantić za klupski sajt.

Mladi fudbaler je rekao da nije imao namjeru nikoga da pogodi.

"Nisam uspio da primirim loptu koja mi je pobjegla u aut i iz bijesa i očaja sam je šutnuo ka 'Istoku'. Nisam imao namjeru nikoga da pogodim, i ovim putem se još jednom izvinjavam svima zbog svog, bez sumnje, nerezonskog poteza".

Pantić je zatim dodao i da je aplaudiranje koje je uslijedilo s njegove strane bilo neopravdano.

"Svaki navijač koji kupi ulaznicu i dođe na stadion ima puno pravo da izrazi svoje nezadovoljstvo zvižducima ili skandiranjem. Kao što su nas tokom sezone navijači bodrili, tako su nam juče jasno stavili do znanja šta misle o našoj lošoj partiji i porazu od Slobode", istakao je Aleksandar Pantić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC