• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halilović: Za Hrvatsku, bez dileme

Mladi fudbaler zagrebačkog Dinama Alen Halilović bez dileme prihvatio poziv selektora Hrvatske Igora Štimca za kvalifikacioni meč sa Škotskom.

 Halilović: Za Hrvatsku, bez dileme Izvor: MONDO

Dugo se vodila polemika koju reprezentaciju će odabrati Halilović - Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu. Ipak, sada više dileme nema. Šesnaestogodišnji fudbaler Dinama odabrao je Hrvatsku, selekciju za koju je već nastupio više od 20 puta u mlađim kategorijama.

"Puno se pisalo o tome za koga ću igrati, ali kod mene nije bilo dileme. Uostalom, igrao sam i za sve mlađe selekcije Hrvatske. Mlad sam, počelo se o tome pisati kada sam tek počeo trenirati s prvom ekipom i odmah sam rekao da ne želim o tome pričati te da će sve biti jasno kada dođe vrijeme", rekao je Halilović za službenu stranicu Dinama, a prenijele su Sportske novosti.

Halilović je oduševljeno primio informaciju da se njegovo ime našlo na spisku selektora Štimca za utakmicu sa Škotima 7. juna na zagrebačkom Maksimiru.

"Naravno da sam presrećan, oduševljen i ponosan što sam dobio poziv selektora Štimca. Ovo mi je veliko priznanje, podsticaj za dalje, ali i veliki motiv za daljnji rad i napredovanje", naglasio je Halilović.

I selektor "vatrenih" prokomentarisao je predstojeći debi mladog fudbalera u dresu Hrvatske.

"To je fudbaler koji je prošao sve reprezentativne uzraste i veliki je zalog za budućnost hrvatskog fudbala. Želimo ga uključiti što prije u rad reprezentacije, vjerujemo da s njim možemo ostvariti veliki dobitak za reprezentaciju. Naravno, sve pod uslovom ako se bude razvijao kako treba", istakao je Štimac.

U dresu zagrebačkih "modrih", Halilović je ove sezone na 17 nastupa postigao dva gola.

(MONDO, foto: UEFA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC