• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Makazice" za aplauz, bezobrazluk za osudu

Kadet Crvene zvezde Luka Jović istakao se na treningu prvog tima atraktivnim potezom, a napadač Ognjen Ožegović nepoštovanjem autoriteta.

  "Makazice" za aplauz, bezobrazluk za osudu  Izvor: MONDO

Dve dijametralno suprotne scene obilježile su nesvakidašnji trening prvotimaca (čitaj: omladinaca) Crvene zvezde po kiši u četvrtak.

Na neki način, te dve scene su slika i prilika kluba u ovom trenutku: talenat neosporno postoji, ali ne i red i disciplina.

Poslije odluke trenera Rikarda Saa Pintua da gotovo kompletnom igračkom kadru da prijevremeni odmor, u prvi plan izbili su klinci, od kojih se jedan istakao majstorskim potezom, a drugi bezobrazlukom.



Kadet Luka Jović, rođen decembra 1997. godine, koji nema pravo nastupa protiv Vojvodine, uhvatio je majstorske "makazice" u igri na skraćenom terenu i jedini uspio da izmami osmijeh na lice smrknutog trenera, ali i i da privuče pažnju nekolicine novinara.

Međutim, kada je trening bio gotov, pomoćni trener Ivica Momčilović viknuo je ka napadaču Ognjenu Ožegoviću da siđe Natanijelu Asamoi "sa grbače" (popeo mu se na vrat) i da se vrati po marker koji je ostavio na drugoj strani terena.

Mladi napadač se na to okrenuo, nasmijao i treneru dobacio: "Ima ovdje i mlađih", poslije čega se zatrčao ka jednoj lopti, koju je šutnuo ka golu, prije nego što je otišao u svlačionicu.

Umjesto Ožegovića (na slici trči), marker je pokupio drugi pomoćnik Tijago Mutinjo (na slici u pozadini).

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC