• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dranje" Nijemaca u Londonu!

Nijemac u Londonu se obraća tapkarošu: Da li imate kartu za finale? Prodavac: Imam, cijena je sitnica, za vas samo 14.000 funti. Nijemac: Kupujem!

  "Dranje" Nijemaca u Londonu!  Izvor: MONDO

Njemačka invazija na London je počela!

Klubovi čiji su stadioni svake sezone rasprodani od prve do posljednje utakmice, bilo da je riječ o evropskom takmičenju, domaćem prvenstvu ili nacionalnom kupu, igraće u finalu Lige šampiona - Bajern Minhen i Borusija Dortmund.

Organizatori i domaćini utakmice trljaju ruke, dok se gosti hvataju za glave, jer neće moći svi da stanu na stadion, koji će za odlučujući meč imati kapacitet 86 hiljada mjesta, a potraživanja iz Njemačke višestruko nadmašuju broj štampanih ulaznica.

Svi žele da na licu mjesta podrže svoje timove i da im pruže podršku u najbitnijem meču sezone. Čarter letovi iz Njemačke ka Ostrvu sve su intenzivniji, a londonske ulice, hoteli i pabovi sve puniji navijačima iz Bavarske i Vestfalije.

Očekuje se da do početka utakmice broj Nijemaca u Londonu dostigne 150 hiljada!

Navijači iz Dortmunda bi trebalo da budu najbrojniji, jer se skoro pola miliona simpatizera žuto-crnih boja prijavilo za 25.000 ulaznica, koliko je klub dobio.

Dakle, navijačima Borusije i Bajerna pripašće "samo" 50 hiljada Ulaznica. Nesrazmjerna podjela ulaznica, kao i veliko interesovanje za iste, uzrokovalo je da cijene dragocjenog parčeta papira na crnom tržištu dostignu astronomske cifre.

Najbolja mjesta na Vembliju kod preprodavaca se mogu naći i do 14 hiljada funiti, što predstavlja 38 puta uvećanu cijenu. A, zainteresovanih da izdvoje pravo malo bogatstvo za ulaznici i te kako ima.

Najjeftinija mjesta za finale Lige šampiona koštala su svega 60 funti, a dan pred meč dve ulaznice za nivo odmah ispod krova velelepnog stadiona plaćaju se, vjerovali ili ne, 4.500 funti!

To su cijene kod tapkaroša, a ništa bolje nisu ni pojedine agencije, koje su pokupovale karte i sada ih prodaju. Jedna takva iz Madrida - www.1st4footballtickets.com - ulaznice vrijedne 330 funti u paketu dve prodaje za 13.760.

Mnogi za sve što se događa oko prodaje ulaznica optužuju UEFA.
Evropska kuća fudbala je čak 20 hiljada karata proslijedila sponzorima, nacionalnim savezima, kompanijama, medijskim kućama...

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC