• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda "visi" za Evropu

Potpredsjednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio da je nastup crveno-bijelih u Evropi ove sezone ugrožen zbog problema sa licencom.

 Zvezda "visi" za Evropu Izvor: MONDO

Čelnik kluba iz Ljutice Bogdana priznao je da je situacija teška, ali da UEFA ima razumijevanja, jer je Crvena zvezda bila poštena ranijih godina i uživa povjerenje kod vodećih ljudi evropske "kuće fudbala".

Čović smatra da neće biti sramota ako Zvezde ne bude igrala Evropu i da je mnogo veće poniženje za klub veličina duga i neke ranije neizmirene obaveze prema UEFA.

"Pustite nas malo na miru, ne gurajte me pod vodu. Znam da je velika vijest, ali dajte mi prostora. Ako ne bude licence, ako pomislite da je sramota, pitajte se da li je sramota što imamo 50 miliona duga i, što je veća sramota, što ni prošle godine nije plaćena licenca", rekao je Čović novinarima na konferenciji za medije.

Problem sa licencom "nije od juče" na šta je potpredsjednik nekoliko puta upozoravao od kada je u januaru stigao u klub.

"Upozoravao sam šest-sedam mjeseci da je moguće da ostanemo bez licence. Nismo vratili novac ni od prošle, zbog nje smo pravili najgore moguće penale kod UEFA i sada je tolerancija minimalna. Kao što vidite nema džakova para, ni šeika, ali nećemo odustati", rekao je Čović.

Potpredsjednik Crvene zvezde je naglasio da je Rapid iz Bukurešta ostao bez evro licence, a da crveno-bijeli nisu jer UEFA još uvijek ima povjerenja u njih.

"Mi smo bili pošteni i otvoreno rekli da nemamo trenutno novac. Srpski fudbal ispašta jer su neki klubovi prije dvije-tri godine tvrdili da nemaju novac, a imali su i to UEFA zna. Mi tako ne radimo i oni to znaju, zbog toga još nismo ostali bez licence".

Posljednji rok i dalje je tajna.

"Nije rok kraj nedjelje", naglasio je Čović i dodao: "Reći ću vam kada rok istekne! Da li ću uspjeti? Ne mogu da vam obećam. Ne želim da iznosim informacije ispod žita da bih skupljao ekskluzivitet".

Uskoro opširnije...

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC