• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Biće to sjajna utakmica!

"Niko ne želi da izgubi i oba tima će dati sve da pobijede", istakao je trener Borusije Dortmund uoči finala Lige šampiona protiv Bajern Minhena.

 Klop: Biće to sjajna utakmica! Izvor: MONDO

U svom stilu, sa osmijehom na licu, Jirgen Klop je došao na konferenciju za novinare, posljednju pred subotnje finale Lige šampiona na Vembliju.

Njegovoj Borusiji ovo će biti prvi put da se bori za trofej evropskog prvaka od 1997, kada je savladala Juventus 3:1, dok će fudbaleri Bajerna drugi put uzastopno igrati u finalu elitnog takmičenja.

Prošle godine Bavarci su u svom Minhenu izgubili od Čelsija poslije penala, pa imaju ogroman motiv da se iskupe kod svojih navijača.

Ništa manju želju sigurno neće imati "milioneri".

"Biće to sjajna utakmica! Dva snažna tima igraju jedan protiv drugog, a to će gledati cijeli svijet. Niko ne želi da izgubi i oba tima će dati sve da pobijede", istakao je Jirgen Klop.

Trener Borusije je svjestan da Bajern ima ulogu favorita, ali...

"Dešavalo se da ljudi krenu na Mont Everest, pa odustanu na 10 metara od cilja. Bitno je, međutim, da su pokušali... Nije neobično da autsajder pobijedi. Nadam se da će se to desiti sutra".

Klop smatra da je za tako nešto potrebno da Borusija igra svoju igru.

"Prije nego što nešto uradite dobro, morate dobro da razmišljate. Nije bitno koji tim je slab na kojim pozicijama, već je bitno donijeti ispravne odluke u pravim momentima. Mi moramo da igramo našu igru, u suprotnom nećemo imati šanse", smatra strateg žuto-crnih.

On je potom čestitao Bajernu na drugom uzastopnom plasmanu u finale Lige šampiona i rekao da i njegov tim ima potencijal za to.

(MONDO, foto: BETA/AP/dpa,Federico Gambarini)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC