• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Basta: Moramo da se borimo

Dušan Basta rekao da će njegova ekipa ići na pobjedu u svakoj utakmici do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kako bi ponosno završila ciklus.

 Basta: Moramo da se borimo  Izvor: MONDO

"Imamo i dalje matematičke šanse da se plasiramo i sve dok to postoji moramo da se borimo. Ali, i da nije tako mi igramo za reprezentaciju, što bi svakome trebalo da bude čast i tako moramo da se ponašamo", rekao je Basta u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Srbija poslije šest odigranih kola zauzima treće mjesto u Grupi A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, sa sedam bodova, devet manje od vodećih Belgije i Hrvatske.

"Orlovi" će u sljedećoj utakmici gostovati Belgiji u Briselu 7. juna.

"Ne gledam mnogo unaprijed, zanima me samo utakmica sa Belgijom, ići ćemo na pobjedu i da kvalifikacije privedemo kraju kako treba, ponosno. Ako se ne kvalifikujemo, da možemo da kažemo da smo dali sve od sebe. Za dalje ćemo vidjeti...", kazao je Basta.

On je ocijenio da je za Srbiju ključna utakmica bila protiv Makedonije, koju je Srbija u četvrtom kolu izgubila u Skoplju sa 1:0.

"Sada je kasno žaliti, šta je bilo, bilo je, ali morali smo da pobijedimo Makedoniju ako smo mislili da odemo na Svjetsko prvenstvo, to je bila neka prekretnica. Dosta smo podmladili tim, ima dosta mladih i kvalitetnih igrača koji imaju lijepu budućnost pred sobom", ocijenio je 28-godišnji fudbaler italijanskog Udineza.

On je kazao da je zadovoljan svojom sezonom u klubu i dodao da još ne zna da li će i sljedeće ostati u Udinezeu.

"Zadovoljan sam svojom sezonom, ponovo smo se domogli Evrope. Udineze je jako skroman klub koji ne postavlja neke visoke ciljeve. Samim tim što smo ostavili iza sebe ekipe kao što su Roma, Lacio i Inter je velika stvar. Imam još tri godine ugovora, za sada nema konkretnih ponuda. Kada bih mogao da biram ostao bih u Italiji, dugo sam već tamo i lijepo mi je", rekao je Basta.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC