• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajnkes: Odavno znam gdje ću

Iako ima punih 68 godina i upravo je ostvario možda i najveći mogući uspjeh, trener Bajerna ne planira da završi karijeru.

 Hajnkes: Odavno znam gdje ću  Izvor: MONDO

Jup Hajnkes u subotu je postao tek četvrti trener koji je osvojio titulu prvaka Evrope sa dva kluba (Ernst Hapel, Otmar Hicfeld i Žoze Murinjo su prva trojica).

Na klupi Bavaraca odradiće još jedan meč, finale njemačkog Kupa protiv Štutgarta, a onda ustupiti mjesto Đosepu Gvardioli, koji gotovo da neće imati prostora da ga nadmaši po broju osvojenih trofeja!?

Hajnkes - koji se krajem sezone 2008/09 reaktivirao iz "penzije", kako bi pomogao Bajernu da se plasira u Ligu šampiona, a potom odradio dvije odlične sezone u Bajeru iz Leverkuzena - poslije finala na Vembliju je potvrdio namjeru da ostane u trenerskom poslu.

"Riješio sam šta ću još prošle godine, poslije poraza (od Čelsija) u finalu Lige šampiona. Drugog juna ćete sve saznati", rekao je Hajnkes, koji je po završetku Bundes lige 2012/13 otkrio da neće ostati u njemačkom fudbalu.

Bajern će 1. juna na Olimpijskom stadionu pokušati da kompletira "kvadraplu krunu" (Bundes liga, Liga šampiona, nacionalni Superkup i Kup).

Njemački i španski mediji spekulišu da bi Hajnkes mogao da se vrati klubu sa kojim je 1998. godine bio šampion Evrope, a to je Real Madrid, pod uslovom da "kraljevi" ne uspiju da angažuju Karla Anćelotija iz Pari sen Žermena.

Međutim, te glasine se baš i ne uklapaju u izjavu trofejnog stručnjaka, da je svoj naredni angažman definisao još prije godinu dana.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP/Matt Dunham)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC