• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci tvrde: Falkao Monakov!

Pojedini španski mediji tvrde da je Radamel Falkao od ponedjeljka igrač Monaka sa godišnjom platom od 12 miliona evra. Atletiko dobija 60!

 Španci tvrde: Falkao Monakov! Izvor: MONDO

Selili su mediji Radamela Falkao u mnoge evropske klubove, a onda je prije dvije nedjelje odjeknula vijest da je Monako zainteresovan za najboljeg igrača i strijelca madridskog Atletika.

Rus Dmitri Ribolovljev ubrizgao je jaku dozu finansijske injekcije u klub iz Kneževine, koji se potom razmahao na svjetskom tržištu, poremetivši planove za sljedeću sezonu mnogim velikanima na Starom kontinentu.

Ali, malo je onih koji su vjerovali da će Falkao "s konja na magarca", da će klub koji je obezbijedio plasman u Ligu šampiona zamijeniti onim koji se tek vratio u Ligu 1.

Uprkos tvrdnjama Kolumbijac da želi isključivo u sredinu koja cilja evropske trofeje, još jednom se potvrdilo da sve ima svoju cijenu.

Novčana ponuda iz Monaka je izgleda bila neodoljiva!

Španska radio stanica "Kaden Sur" tvrdi da su "jorgandžije" završile posao sa Francuzima i da će Falkao od ponedjeljka postati fudbaler Monaka.

Falkao bi istog dana trebalo da doputuje na ljekarske preglede, a zatim i da potpiše ugovor, čiji detalji još uvijek nisu poznati. Spekuliše se da bi Južnoamerikanac trebalo godišnje da prima 12 miliona evra, dok bi Atletiko na transferu zaradio 60 miliona.

Prebogati "kneževi" već su angažovali Portov tandem Rodrigez - Mutinjo, a Kolumbijac je samo jedna kockica u šampionskom mozaiku, koji pokušavaju da sastave na stadionu Luj II.

Ponedjeljak je na pragu...

(MONDO, foto: AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC