• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Kipru, Voša i Borac kod kuće

U senci OI u Pekingu i utakmice Partizan - Fenerbahče, čak tri srpska tima u četvrtak nastupaju u okviru drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA.

 Zvezda na Kipru, Voša i Borac kod kuće Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće prvu zvaničnu utakmicu ove sezone protiv kiparskog Apoela u Nikoziji (19.00, RTS2), Borac u Smederevu igra sa Lokomotivom iz Sofije (17.15), dok Vojvodina dočekuje Hapoel iz Tel Aviva (17.30).

Zvezda je u prednosti nad Kipranima pošto će revanš igrati pred svojim navijačima, ali radi mira u kući bilo bi neophodno da makar ne izgubi. Crveno-bele pod vođstvom novog trenera Zdenjeka Zemana nije hteo gol, ali obećavaju da će neslavnoj seriji doći kraj.

"Teško je pronaći zamene za Jestrovića, Anđelkovića, Tutorića i kapitena Milovanovića, ali potrebno je vreme da pokažemo koliko možemo. Ne zaslužujemo potcenjivanje, već strpljenje. Maksimalno smo motivisani i dokazaćemo da vredimo", obećao je Igor Burzanović.

Zbog povrede je pod znakom pitanja nastup Ibrahima Gaja, dok Zeman nije zadovoljan pristupom igri Ognjena Koromana i verovatno će ga ostaviti na klupi za rezerve.

Mogući sastav: Radivojević - Marković, Jaković, Gaj (Dević), Bronovicki - Burzanović, Bogdanović, Milijaš - Subašić, Edgar, Blažić.

Apoel u svojim redovima ima nekolicinu internacionalaca, a srpskoj javnosti svakako je najpoznatiji napadač Nenad Mirosavljević, koji je dugo nosio dres Smedereva, kraće vreme i Partizana.

Borac će se Lokomotivi suprotstaviti sa novim trenerom, pošto je Milovan Rajevac samo par dana uoči utakmice prihvatio da preuzme reprezentaciju Gane!

Debitovaće Neško Milovanović, poznat kao nekadašnji igrač i trener Mladosti iz Lučana. Na drugoj strani je za strategiju zadužen Dragan Okuka.

Verovatno najozbiljnijeg protivnika izvukla je Vojvodina, pošto Hapoel predstavlja miks južnoameričke, afričke i mediteranske škole fudbala. Uvek igraju napadački, bez obzira da li su domaći ili gosti.

"Potrebna nam je pobeda, tako ćemo i igrati", najavio je trener "lala" Dragoljub Bekvalac. "Ipak, uslov svih uslova je da budemo oprezni u obezbeđivanju prilaza svom golu. Ne sme biti bezglavog jurišanja, jer bi Hapoel to umeo da kazni".

Revanš utakmice na rasporedu su 28. avgusta.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC