• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Nasrijev debi iz snova za Arsenal

Novajlija Nasri imao debi iz snova za Arsenal. Novi premijerligaš Hal preokrenuo protiv Fulama i pobedio.

 PREMIJER: Nasrijev debi iz snova za Arsenal Izvor: MONDO

Golobradi mladići, kako mnogi zovu fudbalere Arsenala, nisu podlegli pritisku na otvaranju nove sezone engleske Premijer lige, pobedivši minimalnim rezultatom povratnika u elitu Vest Bromvič Albion. Jedini gol na stadionu “Emirati” postigao je novajlija u ekipi “tobdžija” Samir Nasri!

Iako se većina stručnjaka na Ostrvu složila da londonski klub nema dovoljno iskustva da pomuti planove branioca titule Mančester junajteda, Arsenal je furiozno ušao u utakmicu i u četvrtom minutu stigao do prednosti.

Francuski reprezentativac, koji je ovog leta došao iz Olimpik Marseja, odlično se snašao posle centaršuta Brazilca Denilsona, koji je loptu dobio od Niklasa Bentnera, i zatresao mrežu novog premijerligaša.

Četa Arsena Vengera imala je više od igre tokom svih 90 minuta, ali Emanuel Adebajor i nedovoljno oporavljeni Robin van Persi nisu pokazali zavidnu preciznost, osobinu koja ih je krasila tokom većeg dela prethodne sezone.

Tim Vest Bromviča nije mnogo pokazao na startu, više su bili interesentni po dresovima bez sponzora (što je prvi put posle 1997. godine kada Vest Hem nije imao reklame) nego po prikazanoj igri.

Totenhem ovog leta puca na visoko. Na “Vajt Hart Lejn” stiglo je nekoliko skupih fudbalera, među ostalim hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Odlično su “pevci” igrali u pripremnim mečevima, ali im to ništa nije pomoglo da izbegnu poraz u Midlsbrou.

“Boro” je slavio rezultatom 2:1, stigavši do trijumfa u finišu utakmice preko Vedera u 71. i Egipćanina Mida osam minuta kasnije. Počasni gol za goste iz Londona postigao je bivši defanzivac Čelsija Robert Hut, koji je u 90. minutu zatresao vlastitu mrežu

Bolton je golovima Štajnsona, Dejvisa i Elmandera dobio novog premijerligaša Stouk siti (3:1), dok je Vest Hem na krilima Dina Eštona, dvostrukog strelca, bio bolji od Vigana rezultatom 2:1.

Zanimljiv meč viđen je na “Gudison parku”, gde su Everton i Blekburn bili nadomak podele plena, ali je u sudijskoj nadoknadi Holanđanin Ojer doneo pobedu gostima - 3:2.

Viđene su odlične partije oba tima i mnogo uzbuđenja u Liverpulu. Prvo su gosti iz Londona stigli do prednosti pogotkom Dana u 22. minutu, da bi golovima Artete u finišu prvog poluvremena i Jakubua u prvom kvartalu drugog, “karamele” došle u vođstvo. A onda dva gola za Roverse - prvi u 66. minutu zahvaljujući Peruancu Rokeu Santa Kruzu, da bi pomenuti Ojer u sudijskom vremenu osigurao tri boda Blekburnu.

Novi prvoligaš Hal takođe je upisao prve bodove, pobedivši Fulam rezultatom 2:1, nakon preokreta.

Liverpul je uz dosta muke kao gost pobedio Sanderlend, golom Fernanda Toresa sedam minuta pre kraja.

Subota:

Arsenal - VBA 1:0
/Nasri 4/

Bolton - Stouk 3:1

/Štajnson 36, Dejvis 41, Elmander 45 - Fuler 90/

Everton - Blekburn 2:3
/Arteta 45, Jakubu 64 - Dan 22. Santa Kruz 66, Ojer 90/

Midlsbro - Totenhem 2:1

/Veder 71, Mido 80 - Hut, autogol, 90/

Vest Hem - Vigan 2:1

/Ešton 3, 10 - Zaki 47/

Hal - Fulam 2:1
/Đovani 23, Folan 81 – Ki-Hjon 8/

Sanderlend - Liverpul 0:1
/Tores 83'/

Nedelja:
Čelsi - Portsmut
Aston Vila - Mančester siti
Mančester junajted - Njukasl

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC