• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores: Vratićemo se po važniji trofej

Španski reprezentativac izjavio da je poraz od Brazila u finalu Kupa konfederacija samo mali korak unazad za njegov tim.

 Tores: Vratićemo se po važniji trofej Izvor: MONDO

Fernando Tores priznao je da je Brazil bio bolji u finalu Kupa konfederacija, ali da ih to neće omesti i da će se brzo izdići kao tim poslije poraza i nastaviti opez da ređa pobjede.

"Svi misle da Španija mora stalno da pobjeđuje i igra u finalima velikih takmičenja, ali to uopšte nije lako. Ovom timu nije potrebno da se razdrma, niti nam je potreban poraz da bi došli do nove motivacije", izjavio je Fernando Tores.

Tores, koji je proglašen za najboljeg strijelca turnira, rekao je da će se aktuelni svjetski i evropski šampioni sljedeće godine vratiti na Marakanu i osvojiti titulu na Svjetskom prvenstvu.

"Ako ima išta pozitivno iz ovog poraza, onda je to činjenica da smo vidjeli kako će nam biti veoma teško da pobijedimo Brazil na njegovom terenu. Za godinu dana vraćamo se ovdje po važniji trofej, da odbranimo ono što je naše", poručio je Tores, čiji je tim poražen prvi put poslije tri godine i Mundijala u Južnoj Africi, kada ih je savladala Švajcarska.

Serhio Ramos rekao je da je poslije 29 pobjeda u nizu morao doći i dan kada će Španci izgubiti.

"Brazil je pokazao da zna da igra protiv Španije. Osvojili smo dosta titula i morao je da dođe dan kada ćemo izgubiti. Mi nismo mašine. Savjest nam je čista jer smo pružili maksimum", zaključio je Ramos.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty images/Michael Regan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC