• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doktori pokazali fudbalsko umijeće

Zdravstveni radnici iz Banjaluke pokazali su u nedjelju svoje fudbalske vještine na turniru održanom na stadionu Rekreativa.

 Doktori pokazali fudbalsko umijeće Izvor: MONDO

Na turniru je učestvovalo devet ekipa, većinom medicinskih radnika iz Banjaluke, a
Svoje fudbalske ekipe predstavili su Univerzitetski klinički centar Banjaluka, Zavod “Dr Miroslav Zotović”, Dom Zdravlja Banjaluka, Klinika za traumatologiju KCBL.

Osim njih učestvovali su i Ženski fudbalski klub Banjaluka, FK Rekreativo, kao i njihova navijačka grupa Gromada.

Fudbalsko druženje zdravstvenih radnika nazvano “Kale i prijatelji Kup”, prema njegovom organizatoru, Draganu Kaliniću podržao je i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Slobodan Stanić koji je izveo početni udarac i pohvalio ideju i organizaciju ovog turnira.

“Željeli smo da okupimo zdravstvene radnike iz Republike Srpske i da promovišemo onaj moto ‘u zdravom tijelu zdrav duh’. Ovo je bio prvi turnir, ali organizovaćemo ga i narednih godina i namjera nam je da povećavamo broj učesnika, ali i sportova u kojima ćemo se takmičiti”, rekao je organizator turnira Dragan Kalinić.



Iako je rezultat bio u drugom planu, turnir je naravno imao i svog pobjednika, a to je ekipa Klinike za traumatologije koja je u finalu bila bolja od Doma zdravlja Banjaluka i slavila rezultatom 3:0.

Druženje na stadionu dr Nele Karajlić u Česmi uz jelo i piće potrajalo je sve do večernjih sati kada je održana svirka benda “Šah Mat”, a u međuvremenu je prikazan i dokumentarni film “Treće poluvrijeme”, priča o Fudbalskom klubu Rekreativo, koji je pomogao organizaciju turnira.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC