• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Za Zvezdu samo čuo iz novina

Fudbaler Sevilje Miroslav Stevanović izjavio da će sljedeću sezonu provesti na pozajmici, ali da ne zna gdje. Za interesovanje Zvezde čuo od novinara.

 Stevanović: Za Zvezdu samo čuo iz novina Izvor: MONDO

Bivši fudbaler banjalučkog Borca i novosadske Vojvodine nije uspio da se nametne treneru Sevilje Unajiu Emeriju zbog čega će minutažu potražiti u nekom drugom klubu.

Posljednjih dana pojavile su se informacije u medijima da bi Stevanović trebao narednu sezonu da provede na pozajmici u Crvenoj zvezdi, ali je on u izjavi za “Glas Srpske” rekao da ništa još nije dogovorio niti sa crveno-bijelima, niti bilo kojim drugim klubom.

“Informaciju da se selim na ‘Marakanu’ prvi put čujem od vas. U posljednjih nekoliko dana pojavljuju se razna nagađanja, ali još ni sa kim nisam razgovarao. Realno je da ću idući period provesti na pozajmici, ali stvarno ne znam gdje”, rekao je Stevanović.

Za reprezentativca BiH osim Zvezde interesuje se još nekoliko turskih klubova, ali i nekoliko španskih prvoligaša.

“Za nekoliko dana ću u sevilju, pa ću sa ljudima iz kluba sjesti i razmotriti šta je najbolje za moju karijeru. Još nisam ni sa kim pričao o imenima klubova. Samo mi je bitno da igram, kako bih se vratio u formu”, rekao je Stevanović koji se trenutno odmara u rodnom Zvorniku.
Stevanović je stigao u sevilju prošle zime i potpisao ugovor na pet godina poslije čega je dobijao priliku kod bivšeg trenera Mičela, ali dolaskom Emerija igrao je sve manje i pao u drugi plan.

“Imam veliku želju da se dokažem da nisam promašaj i vjerujem da to mogu, samo ukoliko mi se pruži prava prilika. Zato je idući period vrlo važan, jer ako pronađem pravi klub u kojem ću biti standardan, imaću i bolje šanse da zadobijem Emerijevo povjerenje”, dodao je Stevanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC