• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stefan Mihajlović kao Savić, Pančev"

Predsjednik Crvene zvezde biranim riječima govorio o talentovanom napadaču, iako je ocijenio da ima i slabosti.

 "Stefan Mihajlović kao Savić, Pančev" Izvor: MONDO

Dugo nije vladala veća konkurencija za mjesto u špicu napada Crvene zvezde, nego na pripremama u Sloveniji.

Ognjen Mudrinski, Abiola Dauda, Đorđe Rakić, Stefan Mihajlović i Nikola Đorđević bore se za što bolje startne pozicije uoči početka sezone.

Mladi Mihajlović (19) stekao je u prve dve utakmice najveći kredit, postigavši po gol u pobjedama nad Krkom i Domžalama.

Drugi meč, na stadionu "Športni park", sa tribina je gledao i predsjednik Dragan Džajić. U razgovoru sa novinarima dva dana kasnije, dugo je govorio o mogućnostima talentovanog špica.

"Njega nisam znao kada sam došao u Zvezdu. Pogledao sam nekoliko njegovih utakmica u mlađim kategorijama i vidio ono što on potvrđuje - da ima mnogo toga na čemu bi trebalo da radi. Za njega je dobro da ima kontinuitet i da igra bar veliku većinu utakmica, ako ne sve", rekao je prvi čovjek crveno-bijelih.

Prema njegovoj ocjeni, pred Mihajlovićem je veliki rad.

"Zna se gdje je on jak. I ja znam neke njegove slabosti, vjerovatno će to znati i trener, da mu ja sada ne pričam. Neću da se sada hvalim mladim igračima, jer imamo još talentovanih dečaka".

Džajić se nije ustezao da njegov potencijal poredi i sa kvalitetima legendi kluba.

"Mihajlović je klasičan centarfor, poput mnogih koji su igrali u Zvezdi, od Dušana Savića, Darka Pančeva, Darka Kovačevića, Vojina Lazarevića... On je taj tip igrača. Crvena zvezda je uvijek u svojim redovima imala takve igrače".

Odluka Rikarda Sa Pinta da Mihajlovića vrati među omladince zbog nediscipline, ražestila je sina nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i golgetera Šalkea, Bajerna, zagrebačkog Dinama, sarajevskog Željezničara...

Vratio se u podmladak i među vršnjacima golom "makazicama" izvadio "povratnu kartu" za seniorski pogon.

"Volim kad je ljut što ne igra. Kad su ga kod Sa Pinta kaznili, vidio sam da je poludio što je bio tamo. Koliko će on igrati ne znam, ali mislim da, s obzirom na godine, ima kvalitet. Perspektiva je Zvezde", konstatovao je Džajić.

Mihajlović je u prvi tim uvršten na prethodnim, zimskim pripremama, a u drugom dijelu sezone odigrao je tri utakmice. Sudeći prema njegovim partijama u Sloveniji, navijači će ga od sredine jula češće gledati u crveno-bijelom dresu. U seniorskoj konkurenciji.

(Izveštač MONDA iz Slovenije Mladen Šolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC