• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Republika Srpska i Srbija igraju na jesen

Planirani prijateljski meč neće biti odigran u avgustu, kako je ranije najavljeno, nego najvjerovatnije u novembru ili decembru.

 Republika Srpska i Srbija igraju na jesen Izvor: MONDO

Iako je duel Republike Srpske i Srbije u Banjaluci bio planiran za sredinu avgusta, on će najvjerovatnije biti odigran u novembru ili decembru. Naravno, pod uslovom da UEFA i FIFA odobre održavanje ovog susreta. Reprezentacija Srbije želi jači kontrolni meč kako bi se bolje spremila za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Vjerujem da ćemo na jesen gostovati u Banjaluci. U avgustu, kako je bilo prvobitno planirano, neophodna nam je jača provjera jer poslije toga 6. i 10. septembra nam slijede kvalifikacioni mečevi sa Hrvatskom i Velsom", rekao je srbijanskim medijima selektor Srbije Siniša Mihajlović, a prenosi "Glas Srpske".

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske (FSRS) Rodoljub Petković naglasio je da će FSRS prihvatiti bilo koji termin koji odredi FS Srbije.

"Prihvatićemo svaki termin koji predloži FSS i u stalnom smo kontaktu sa rukovodstvom iz Stare Pazove. Nama je bitno da dođe najkvalitetnija ekipa Srbije, dok ćemo se i mi pokazati u najboljem svjetlu. Sigurno je da će, kada god dođe reprezentacija Srbije u Banjaluku, to biti istinski fudbalski praznik koji željno iščekuju svi ljubitelji najljepše sporedne stvari na svijetu od Novog Grada do Trebinja", rekao je Petković.

Fudbalski savez Republike Srpske objavio je da bi reprezentacija u sljedeći utorak trebalo da dobije selektora, petog u istoriji. Ranije su Srpsku sa klupe predvodili Miloš Đurković, Velimir Sombolac, Velimir Stojnić i Borče Sredojević.

"Pred članovima Izvršnog odbora naći se se i ta stavka i spremno ćemo dočekati utakmicu reprezentacija Srpske i Srbije. Sigurno je da će selektor biti neko od zvučnih imena koja vode porijeklo sa ovih prostora mada će se sve znati poslije sastanka Izvršnog odbora kada ćemo izaći sa našim prijedlogom", dodao je Petković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC