• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić kao trener Rekreativo škole fudbala

Bivši fudbaler Borca Branislav Krunić posjetio Školu fudbala za djecu FK Rekreativo i održao trening. Djeci vrijedni pokloni Komercijalne banke.

 Krunić kao trener Rekreativo škole fudbala Izvor: MONDO

FK Rekreativo u saradnji sa Komercijalnom bankom Banjaluka u februaru je pokrenuo jedinu besplatnu školu fudbala za djecu u Banjaluci i šire, a poslije nekoliko mjeseci uspješnog rada, u srijedu su polaznici škole fudbala imali i prvog gosta trenera.

Bio je to Branislav Krunić, bivši fudbaler, a sada sportski direktor Borca koji je u posjetu Rekreativa došao u društvu Srđana Šuputa, direktora Komercijalne banke, sponzora škole fudbala.

Krunić i Šuput obišli su klupske prostorije, a zatim se pridružili djeci na terenu stadiona dr Nele Karajlić u Česmi gdje su im i uručili vrijedne poklone, klupske majice i lopte koje su ih mnogo obradovale.

Dječaci i djevojčice nestrpljivo su se gurali i sa osmijehom uzimali majice, a kada su svi dobili opremu, prešlo se sa ozbiljni dio – trening koji je ovoga puta vodio Krunić.

Pokazao je Kruna da još uvijek sjajno barata loptom, demonstrirao djeci kako se prima, dodaje, objašnjavao kako se postaviti, kretati i ponašati u određenim situacijama, a dječaci i djevojčice su ga pažljivo slušali i upijali svaku njegovu riječ i svaki njegov potez.

"Veoma mi je drago što sam prisustvovao ovakvoj manifestaciji i mislim da ovakvih stvari treba da bude više. Mislim da je velika stvar što je jedna kompanija kao što je 'Komercijalna banka' napravila jedan ovakav korak i treba mnogi da se ugledaju na to, da poboljšaju, da promovišu i omasovljavaju fudbal i da što više djece koja nemaju sredstava mogu da treniraju, jer mnogoj djeci je san samo da istrče na fudbalski teren, a nemaju tu mogućnost. Prijatno sam iznenađen fudbalskim klubom Rekreativo koliko ima svojih članova, kako izgledaju svlačionice, klupske prostorije i stvarno sam prijatno iznenađen koliko tu ima ljubavi, volje za radom i uspjehom", oduševljen je bio Krunić poslije treninga sa djecom.



U FK Rekreativo istakli su zadovoljstvo posjetom proslavljenog fudbalera i zahvalili se sponzoru škole fudbala koji ih je još jednom obradovao.

"Bila nam je čast ugostiti Branislava Krunića, on je sjajan fudbaler, ali i vrlo kvalitetna ličnost i to je danas i dokazao. Drago nam je što su djeca imala priliku da mnogo toga nauče od njega, a da je i njima bilo drago vidi se po tome što su vrlo pažljivo pratili trening. Moramo da se zahvalimo i Komercijalnoj banci koja je omogućila pokretanje naše besplatne škole fudbala, a sada se potrudila i da svi polaznici dobiju majice, kao i gospodinu Šuputu koji je u svoje ime poklonio nekoliko lopti koje će nam mnogo značiti u radu",
rekao je trener Škole fudbala FK Rekreativo, Zoran Arbutina.



U FK Rekreativo najavili su da će poslije Krunića imati još gostiju trenera, poznatih fudbalera i sportskih radnika i da na taj način žele da unaprijede rad škole fudbala za djecu koja sada okuplja već preko 50 dječaka i djevojčica iz banjalučkog naselja Česma ali i okolnih naselja.

FK Rekreativo poznat je po brojnim svjetski poznatim sportistima koji ga podržavaju i koji su njegovi počasni članovi poput Bore Milutinovića, Ronalda de Bura, Ivana Miljkovića, Lea Mesija, Nikole Karabatića, Jelene Janković, Valentina Rosija, Aleksa Fergusona, Janka Tipsaerevića i mnogih drugih ali i po humanitarnim akcijama i projektima za djecu koje organizuje, a besplatna škola fudbala je upravo jedna od njih.

(G.A. – MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC