• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika u Knezu!

Potjera za dresovima Crvene dresove u centru Beograda obojila je prestonicu u crveno-bijelo.

 Panika u Knezu! Izvor: MONDO

Ko nije bio informisan mogao je da pomisli da je danas, 4. jula 2013. godine, prva utakmica fudbalera Crvene zvezde u sezoni 2013/14 i da dolazi neki veliki protivnik.

Centar Beograda, a naročito Knez Mihajlova ulica, bio je obojen u crveno-bijelo.

Brojni turisti koji su posjetili srpsku prestonicu i razgledali centralno šetalište mogli su da se nagledaju raznih dresova Crvene zvezde, onih iz 80-ih, 90-ih, s početka ovog Milenijuma, bilo je i onih sa šalovima, kapama, kačketima, brojne su bile i "oficijelne" navijačke majice Delija.

Zašto?

Marketing Crvene zvezde u saradnji sa novim sponzorom, kompanijom "Puma", na zanimljiv način organizovao je promociju novog dresa za sezonu 2013/14. Svi navijači Zvezde pozvani su da se u četvrtak između 11 i 12 prošetaju noseći neko obilježje Crvene zvezde, pa...

...možda im se posreći.

I srećnima se posrećilo.

Nekoliko desetina dresova podijelile su promoterke koje su se vješto krile na potezu između Trga Republike i Kalemegdana. Oni najsrećniji i najuporniji kući su se vratili sa primjerkom dresa, koji je od danas u prodaji, a koji je već dugo mogao da se naruči "na slijepo" po povoljnoj cijeni.

"Nisam ih našao, same su mi prišle i uljepšale mi dan. Hvala im! Sad znam u čemu idem na prvu utakmicu ove sezone, ali i posljednju", rekao nam je Slavko, koji je odmah obukao svoj trofej, iako je na suncu bilo preko 32 stepena Celzijusovih.

U potjeru za dresom krenulo je i staro i mlado, mogle su da se vide i gospođe sa crveno-bijelim detaljima, kao i najmlađi sugrađani, poput male Jane. Ona je sa tek 17 mjeseci umjela da pozira u crveno-bijelom čekajući da i nju pronađu promoterke.

Najveća gužva, zbog koje je bilo i pripadnika policije za svaki slučaj, bila je kod Terazijske česme i ispred prodavnice "Puma" na početku Kneza. Tu je policija morala čak da spusti metalnu ogradu kako bi spriječila najupornije da ulaskom u prodavnicu dođu do dresa.

"Ovdje dresova više nema!", vikao je jedan od policajaca grupi od nekoliko desetina ljudi.

"Gdje su? Gdje ste ih našli? Možda su tamo?", ovo su bila najčešća pitanja u Knezu danas.

A, momci sa fotografije?

Oni su svoju potragu za dresom počeli baš tu, u prodavnici, prije nego što je rampa spuštena i kući su otišli srećni i zadovoljni...

(N. Janković/MONDO, foto: Petar Stojanović/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC