• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Počele pripreme, Vule i Maleta bivši

Za Darka Maletića i Vuleta Trivunovića, koji neće produžiti ugovore s banjalučkim Borcem, nije bilo mjesta u autubusu na putu za Mrkonjić Grad!

 BORAC: Počele pripreme, Vule i Maleta bivši Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca otputovali su u četvrtak u Mrkonjić Grad na prvi dio priprema za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ali bez bivših reprezentativaca Vuleta Trivunovića i Darka Maletića.

Iako su isticali da žele ostati na Gradskom stadionu, pouzdani vezista i iskusni defanzivac neće produžiti saradnju sa Borcem, pa za njih nije bilo mjesta u autobusu za Mrkonjić Grad.



"Stav uprave kluba je da niko ko nema riješen status neće krenuti u Mrkonjić Grad. S obzirom da njih dvojica to nisu učinili, ostali su u Banjaluci. U gradu na Vrbasu ostao je i Aleksandar Radulović, koji je danas morao da obavi dodatne ljekarske preglede i ukoliko sve bude u redu, priključiće nam se već za vikend", istakao je strateg Banjalučana Dragan Jović, a prenio zvanični sajt kluba.

Crveno-plavi će se u Mrkonjić Gradu pripremati narednih pet dana, nakon čega slijedi kratki povratak u Banjaluku, da bi potom ponovo otišli u Mrkonjić Grad, gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.



Jović rekao je da je prvi rival trebalo da bude Iskra iz Bugojna, ali da je taj meč otkazan.

"Trebalo je da igramo protiv Iskre u nedjelju, ali od tog meča neće biti ništa. Alternativa je duel sa Podgrmečom i to u ponedjeljak, ali još treba da definišemo mjesto odigraavanja meča", rekao je Jović, a prenio zvanični sajt kluba.

Danas su na prvi dio priprema u Mrkonjić Gradu krenula 23 igrača. U autobusu nije bilo Nikole Stijakovića i Nemanje Damjanovića, a umjesto njih krenuli su Danilo Vukolić i Dušan Komljenović.

Novo ime je doskorašnji igrač Olimpika Ognjen Đelmić, kojeg je Jović trenirao u Zvijezdi iz Gradačca. Prema Jovićevim riječima, pored Đelmića, Borcu su potrebna još dva igrača u napadu.

"Treba nam jedan krilni, kao i jedan centralni napadač. Jedan problem nastao odlaskom Maletića nadomjestili smo dolaskom Đelmića, koji se veoma dobro snalazi kako uz lijevu, tako i uz desnu aut-liniju", nastavio je Jović, koji je danas rekao da u klub još nije stigla nijedna zvanična ponuda za Jocu Stokića i Srđana Grahovca, ali da postoje izvjesni kontakti.



Na put u Mrkonjić Grad krenuli su: Asmir Avdukić, Mladen Ilić, Danilo Vukolić, Dušan Komljenović, Mladen Žižović, Boris Raspudić, Srđan Grahovac, Joco Stokić, Draško Žarić, Nebojša Runić, Fedor Predragović, Siniša Dujaković, Aleksandar Subić, Momir Zečević, Milan Šakić, Stefan Dujaković, Vladimir Kremenović, Miloš Perović, Igor Kuzmanović, Srđan Stojnić, Vladan Grujić, Aleksandar Kondić i Ognjen Đelmić.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC