• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Kovačević Zvezdin četiri godine

Aleksandar Kovačević, potpisaće četvorogodišnji ugovor sa crveno-bijelima i otputovati sa novim saigračima u Cirih, saznaje MONDO.

 MONDO: Kovačević Zvezdin četiri godine Izvor: MONDO

U danu kada je na "Marakani" konačno doveden i promovisan Miloš Ninković, Crvena zvezda uspjela je da vrati i nemarno izgubljenog Aleksandra Kovačevića.

Kao što je MONDO i najavio, mladi defanzivni vezista vratio se u klub iz kojeg je otišao prije godinu i po dana bez obeštećenja nakon što su se Crvena zvezda i Spartak dogovorili oko visine obeštećenja.

Crveno-bijeli su, prema saznanjima našeg portala, "pojačali" ponudu koju su poslali prije desetak dana, što su Subotičani prihvatili, pa će Kovačević u četvrtak uveče potpisati četvorogodišnji ugovor sa klubom čiju je Omladinsku školu prošao i potom bio ostavljen bez profi ugovora.

Kovačević će u petak ujutru otputovati sa novim saigračima na turnir u Cirih, a zvanično će biti promovisan kada se bude vratio u Beograd, u kojem je i rođen 9. januara 1992. godine.

Crveno-bijeli u petak ujutru putuju u Granham, na tradicionalni 51. po redu Uhren Kup. Pored Zvezde učestvovaće Grashopers i Bazel, kao i njemačka Fortuna iz Diseldorfa.

Prvi meč crveno-bijeli igraju u subotu 6. jula kada će rival biti Grashopers, dok dva dana kasnije slijedi utakmica sa šampionom Švajcarske, timom Bazela. Oba duela na programu su od 19 časova i 30 minuta.

SPISAK PUTNIKA

Bajković, Vesić, Vešović, Lazić, Jovanović, Marinković, Mladenović, Krneta, N. Mijailović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Kasalica, Mirić, Ahčin, Mudrinski, Dauda, Mihajlović, Đorđević, Pečnik, Ninković, Đuričković, Ožegović, Kovačević.

Poslije Rakića, Pečnika, Mijailovića i Ninkovića, Kovačević je peti novajlija koji je stigao u Ljutice Bogdana u ovom prelaznom roku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC