• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Puma" i Zvezda obnovili ljubav

"Osjećam se kao da sam na sastanku sa djevojkom u koju sam zaljubljen, a koju sam posljednji put vidio pre 30 godina", kaže direktor njemačke firme.

 "Puma" i Zvezda obnovili ljubav Izvor: MONDO

Posjetioci Trga republike i Knez Mihailove ulice u Beogradu imali su priliku da vide i dobiju nove dresove Crvene zvezde u četvtrtak oko podneva. Predstavnici medija vidjeli su sve garniture opreme vicešampiona Srbije u 18.00 časova.

Na svečanosti u hotelu "Metropol", pred novinare i fotoreportere izašli su predsjednik kluba Dragan Džajić i generalni direktor kompanije "Puma" za jugoistočnu Evropu, Martin Boven.

Prvi čovjek crveno-bijelih podsjetio je na prethodni period izuzetno uspješne saradnje dva brenda, od 1978. do 1991. godine.

"U tom periodu smo šest puta bili prvaci države, osvojili tri Kupa, igrali finale Kupa UEFA i bili šampioni Evrope. U narednom periodu bio bih zadovoljan kada bismo bar upola trofeja uspjeli da donesemo u naš muzej", izjavio je Dragan Džajić.

Martin Boven je na zanimljiv način opisao svoj trenutni osjećaj.

"Osjećam se kao da sam na sastanku sa djevojkom u koju sam zaljubljen, a koju sam posljednji put vidio prije 30 godina. Vjerujem da će obnovljena saradnja biti podjednako uspješna i dugovječna kao i ona koja je traja 13 godina", rekao je on.



Svečanosti su prisustvovali i prvotimci u trenerkama i omladinci, koji su ujedno bili i manekeni.

Prvu utakmicu u novoj opremi Crvena zvezda odigraće u subotu, u švajcarskom granu Grenehem, na turniru Uhren kup. Rival će joj biti tamošnji vicešampion Grashopers.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC