• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Voša dovodi napadača i golmana

Novi član rukovodstva Novosađana najavio da će klub uskoro pojačati još dva igrača - i to iz inostranstva.

 Kežman: Voša dovodi napadača i golmana Izvor: MONDO

Vojvodina je odlično započela sezonu, ubjedljivom pobjedom na Malti nad Hibernijansom (4:1) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Uprkos dobrom startu, plan je da Vojvodina dodatno ojača svoj tim, za koji je i nedavno trener Marko Nikolić rekao da će tek biti pravi.

Mateja Kežman, novi član rukovodstva Voše, najavio je da će uskoro na "Karađorđe" stići još dva pojačanja - napadač i golman.

Iako su "lale" angažovale Zorana Popovića na mjestu čuvara mreže, u planu je dovođenje još jednog golmana. Mladi Marko Kordić vjerovatno će biti proslijeđen na pozajmicu.

''Blizu smo angažovanja golmana iz jednog poznatog evropskog kluba uz koga bi mlađi stasavali. Kordić jeste veliki talenat, ali nema smisla da ga žrtvujemo ove sezone, već je bolje rješenje da ga pošaljemo negdje na kaljenje, pa da se sljedeće godine vrati u Vojvodinu. Osim golmana u planu je dovođenje igrača u špicu. 'Radi se o fudbaleru iz inostranstva, ali još uvijek ne mogu da otkrivam ime. Najvažnije je da pregovori dobro napreduju'', izjavio je Kežman za ''Novosti''.

Savjetnik novog predsjednika kluba Balše Butorovića izjavio je da će Vojvodina još nekoliko dana pričekati na najboljeg strijelca bolivijske lige Eduarda Fijera Riveru.

Naime, on je potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, ali se navodno predomislio i zbog porodičnih problema odlučio da odustane od dolaska u Srbiju.

"Ako se Fijero ne pojavi uskoro u Novom Sadu tražićemo od FIFA da aktivira našu tužbu i potvrdi da je riječ o našem igraču sa punovažnim ugovorom", rekao je Kežman.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC