• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivunović: Otjeran sam iz Borca!

Vule Trivunović više nije član Borca! "Otjerala me sujeta dvojice ljudi, čija imena ne želim da pominjem", kaže pouzdani defanzivac.

 Trivunović: Otjeran sam iz Borca! Izvor: MONDO

Banjalučani su u četvrtak otputovali na pripreme u Mrkonjić Grad, ali u autubusu nije bilo mjesta za Darka Maletića i Vuleta Trivunovića.

Iskusni Trivunović želio je da odigra još jednu sezonu na Gradskom stadionu i okonča karijeru, ali je zbog sukoba sa sportskim direktorom Branislavom Krunićem i nesporazuma sa Srđanom Šuputom, članom Upravnom odbora, sporazumno raskinuo saradnju sa banjalučkim klubom.

"Ne želim da pljujem u tanjir iz kojeg sam do juče jeo. Meni niko ne može da otme Borac, klub koji volim, a koji se nažalost previše crveni od stida zbog svega šta se u njemu radilo i radi. Želio sam da se sljedećeg ljeta oprostim od fudbala u najdražem crveno-plavom dresu, ali me je otjerala sujeta dvojice ljudi čija imena ne želim da pominjem", izjavio je Trivunović za "EuroBlic".

Prema njegovim riječima, Borcu želi sve najbolje u predstojećoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.



"Ovaj klub zaslužuje da preživi i da se izvuče iz svih problema koji su ga pritisnuli. Borac je potreban Banjaluci kako bi hiljade djece imale šansu da izađu na pravi put. Hvala navijačima, koji su uvijek uz Borac, hvala saigračima, stručnom štabu i svim ljudima s kojim sam radio u proteklom periodu. Nažalost, došlo je vrijeme da se ne može iskreno voljeti Borac i biti njegov član".

Trivunović nije siguran hoće li prihvatiti neku od ponuda za nastavak karijere.

"Ranije sam odbio ponude nekih inostranih klubova jer sam želio da ostanem kod kuće, ali to se sad izjalovilo. Razmisliću da li ću otići negdje. Slobodan sam igrač, osjećam da još mogu igrati, ali nije isključeno da se posvetim i nekom drugom poslu", zaključio je doskorašnji defanzivac crveno-plavih.

(MONDO, foto: UEFA, FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC