• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avduka seli u Tursku?

Golman Borca Asmir Avdukić nalazi se na meti jednog turskog prvoligaša i postoji realna mogućnost da napusti banjalučki klub.

 Avduka seli u Tursku? Izvor: MONDO

Reprezentativac Bosne i Hercegovac, iako je najavio da će ostati u crveno-plavom taboru u predstojećoj sezoni, mogao bi da "digne sidro" i preseli u Tursku, potvrdio je sportski direktor Borca Branislav Krunić banjalučkim medijima.

"Tačno je da postoji interes za Avdukića, ali ništa konkretno nismo dobili. Mogu samo da kažem da postoji šansa da nas napusti ukoliko ponuda bude zadovoljila sve tri strane. Naravno, njegov odlazak bi bio veliki hendikep, ali šta je tu je, sve će zavisiti od visine ponude",
rekao je Krunić.

Avdukić je u karijeri još nastupao za Čelik, Travnik, Slobodu, Radnik, Rudar, hrvatski Kamen Ingrad i iranski Persepolis, dok je u dresu BiH uknjižio tri nastupa.

Ukoliko Avdukić ode, biće to novi udarac za tim Dragana Jovića poslije raskida ugovora sa Vuletom Trivunovićem, koji je za to okrivio "sujetu dvojice ljudi", te Darkom Maletićem.

MALETIĆ: NIJE STVAR U NOVCU

Čelnici "Velikana iz Platonove" nisu dozvolili Maletiću da otputuje na pripreme u Mrkonjić Grad dok ne potiše novi ugovor, što iskusni vezista nije želio da učini.

"Trener Jović je bio spreman da mi dozvoli da idem na pripreme i da u slučaju dobre ponude iz inostranstva mogu da napustim klub. Ali, čelnici Borca to željeli, pa nisam htio ništa da potpisujem. Ne želim da me neko pogrešno razumije, nije stvar u novcu i dugovanjima, već imam opcije za inostranstvo. Prelazni rok traje do kraja jula i dovoljno je vremena da se realizuje neka od ponuda koje imam. S druge strane u Borcu vlada velika neizvjesnost, tim je oslabljen brojnim odlascima, pa su i ambicije manje. Nismo našli zajednički jezik i okrećem se inostranstvu", rekao je Maletić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC