• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostaje bez Mitrovića

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović kaže da će napadač Partizana sigurno biti u nacionalnom timu za EP.

 Partizan ostaje bez Mitrovića Izvor: MONDO

Smrknu se lica ljudima u Partizanu na pomen Aleksandra Mitrovića i Nikole Ninkovića i njihovim obavezama omladinskoj prema reprezentaciji Srbije.

Da li će Partizan pustiti ovaj tandem za Evropsko prvenstvo igrača do 19 godina u Litvaniji (od 20. jula do 1. avgusta), a to znači da će ostati bez njih u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jedno je od pitanja koja su u žiži interesovanja fudbalske javnosti.

Selektor omladinske reprezentacije, inače bivši igrač Partizana, Ljubinko Drulović, uvjerava da će Mitrović biti sa reprezentacijom!

"Već sada mogu da istaknem da će Mitrović sigurno biti u ekipi", kaže Drulović za "Sport" i dodaje da je neizvjesno da li će moći da računa i na "Džigija" Ninkovića.

Drulović će u ponedjeljak saopštiti spisak, a ni on baš nije načisto na koga sve može da računa.

Volio bi, naravno, da ima na raspolaganju i Lazara Markovića, ali...

"Marković se tek priključio novom klubu (Benfika), ne znam koliko je spreman, a u isto vrijeme, postavlja se pitanje kakav će stav zauzeti ljudi iz Benfike. Suvišno je govoriti koliko bi nam značilo Lazarovo prisustvo", kaže Drulović.

On je dodao da je značajno i za klubove da im igrači budu u reprezentaciji, ali i da ne želi da zalazi u to koje su obaveze igrača i njihovim klubova. Ali, poručuje: "Očekujem da klubovi budu uz interese nacionalne selekcije".

Reprezentacija Srbije biće u Grupi B sa Turskom, Francuskom i Gruzijom, a Drulović, kao realan domet ove generacije, ističe polufinale. Naravno, u zavisnosti koje igrače bude imao na raspolaganju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC