• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajković: Možda je vrijeme da krenem dalje...

...ali i ako ostanem, imaću isti motiv kao i do sada", kaže standardni golman Crvene zvezde u prethodne dvije i po godine Boban Bajković.

 Bajković: Možda je vrijeme da krenem dalje... Izvor: MONDO

Standardni golman Crvene zvezde u prethodne dvije i po godine i igrač sa najdužim stažom u klubu (još od 2004. godine), Boban Bajković, "mali milion" puta izgovorio:

"Ja drugu kuću od Crvene zvezde nemam, ovo je moja najveća ljubav i nemam ništa da zauvijek ostanem ovde, ako klub to želi".

Ipak, ovog ljeta, tokom priprema za sezonu 2013/14, malo je korigovao stav.

DA ISTETOVIRA ROBIJA

Od dolaska Roberta Prosinečkog na zimu 2011. godine, zaustavljene su "seobe" Bobana Bajkovića po pozajmicama.

Postao je Robijev prvi izbor i standardan golman i poslije odlaska trenera koji je proveo u klubu godinu i po dana. Bajković je zabilježio 85 nastupa u Crvenoj zvezdi. Kod Robija, imao je prosjek od više od 50 odsto utakmica na kojima nije primio gol, ali je kod Aleksandra Jankovića i Rikarda Sa Pintua "pao" na 32 odsto.

Rođen je na Cetinju, ima i srpsko državljanstvo, 28 godina, 188 centimetara i vrijednost od oko milion evra (prema Transfermarktu).

U razgovoru za klupski sajt o mogućem odlasku u inostranstvo u aktuelnom prelaznom roku, rekao je:

"Vidjećemo. Ima nekih ponuda i priča, ali ja sam sa mojom Zvezdom u Švajcarskoj, a ne u novom klubu. Trebalo bi sačekati konačan dogovor. Dok ne odem ne mogu da kažem ništa jer toliko puta sam imao sigurne klubove, a na kraju sam ostajao", rekao je Bajković.

On je, u svom stilu, podsjetio da mu ostanak u klubu ne bi teško pao, jer je za njega "Zvezda porodica i kuća".

"Vrijeme je da krenem dalje, da neki novi klinci dobiju šansu, i da ja osjetim neke nove sredine. Ipak, ako ostanem imaću isti motiv i istu želju kao do sada. Ja ovde jednostavno branim punog srca i to se nikada neće promijeniti", dodao je Bajković.

Crveno-bijeli nalaze se na mini pripremama u Švajcarskoj gdje će na Uhren kupu odmjeriti snage protiv Grashopersa i Bazela.

"Idealno bi bilo da smo kompletni. Da su sa nama još dva defanzivca i da je pošao Ninković pa da se tako kompletni izmjerimo sa Bazelom i Grashopersom. Tada bismo mogli ovaj turnir da tretiramo kao generalnu probu pred Evropu. Ovako ćemo se tek uigravati u najjačem sastavu, ali siguran sam da ćemo biti kvalitetniji nego prošle godine", zaključio je Bajković.

Prvu utakmicu na Uhren kupu Zvezda će odigrati večeras 19.30 protiv Grashopersa.( MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC