• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Jović zadovoljan, "uljari" prvi test

Dragan Jović prezadovoljan uslovima na pripremama i radom crveno-plavih. "Treba nam golman i napadač, sutra sa Modričom, a potom i Zvijezda".

 BORAC: Jović zadovoljan, "uljari" prvi test Izvor: MONDO

Banjalučani već nekoliko dana vrijedno treniraju na Balkani kod Mrkonjić Grada predvođeni novim trenerom Draganom Jovićem.

Provjerenog stručnjaka, iako je suočen sa brojnim problemima oko odlazaka igrača, nije napustio optimizam. Oduševljen je uslovima u Mrkonjić Gradu, ali i radom i ponašanjem crveno-plavih na prvom dijelu priprema.

"Ovdje su uslovi za ‘desetku’, momci odlično rade i zasad nema nikakvih problema u zalaganju niti ponašanju. Najvažnije je da su nas zaobišle povrede",
izjavio je Jović u razgovoru za portal "Borac-sport".

Prema njegovim riječima, obzirom na brojne odlaske, pregovara se sa dosta igrača koji će, ukoliko sve prođe kako bi trebalo, biti priključeni ekipi po povratku u Banjaluku. Zasad je prioritet novi golman i napadač.

"Golman Asmir Avdukić je tu, imamo još dvojicu mladih čuvara mreže, ali nam je neophodan još jedan golman kako bi pojačali konkurenciju. Naravno tu je i stari problem napadača",
rekao je šef struke Banjalučana, koji se kući vraćaju u ponedjeljak.

Sutra će odigrati i prvu utakmicu protiv Modriče Maksime na Gradskom stadionu (18 h).

"Poslije sutrašnje utakmice, imaćemo slobodan dan, a onda 10. jula još jedan trening prije povratka na Balkanu dan kasnije. Tada ćemo odigrati i meč sa našim domaćinima Slobodom iz Mrkonjić Grada".


Jović je podvukao da je dogovorena još jedna pripremna utakmica protiv Zvijezde iz Gradačca.

"Vjerovatno je sve dogovoreno, kažem vjerovatno jer smo posljednjih dana bili suočeni sa  otkazivanjima prijateljskih mečeva (najprije Iskra iz Bugojna, a potom i ekipa Podgrmeča iz Sanskom Mosta) jer smo kasno krenuli sa pripremama. Taj meč sa timom iz Gradačca trebao bi biti odigran u Derventi. Imamo još ponuda za pripremne dvoboje, razmislićemo o imenima rivala. Na kraju svega toga se vraćamo u Banjaluku i radimo do starta nove sezone",
zaključio je Jović.

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine počinje 27. jula, a prvi rival Banjalučanima biće Čelik na zeničkom "Bilinom polju".

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC