• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsene, šta ti bi?!

To što je Liverpul odbio ponudu od 30 miliona funti za Luisa Suareza i nije tolika vijest koliko da je Arsen Venger za bilo koga ponudio toliki novac!

 Arsene, šta ti bi?! Izvor: MONDO

Arsenal je ponudio 30 miliona funti, odnosno 35,4 miliona evra, za Luisa Suareza, a Liverpul je tu odbio.

Pitanje je, ipak, šta je tu vijest!?

Da je ponuda odbijena ili da je ponuda uopšte postojala? Da li je ovo nagovještaj da Arsenal, koji je zbog izgradnje "Emirejtsa" godinama unazad bio na "rezervi" kada je novac za pojačanja u pitanju, izlazi iz finansijske krize?

Izgleda da jeste.

Pravo niotkud, Arsenal se uključio u trku za Suareza dok su svi pisali o tome da je Gonzalo Iguain već novi "tobdžija" i da će Real prihvatiti ponudu od 22 miliona funti. A, Real je bio taj koji je jurio Suareza i bio favorit da ga dobije za oko 30 miliona funti.

Poslije zaokreta od 180 stepeni, na "Enfild" je stigla ponuda sa "Emirata" i bila momentalno odbijena. Arsenu Vengeru je rečeno da Urugvajac nije za prodaju, uprkos tome što je izjavio da je potrebno da "krene dalje" poslije serije incidenata koje je napravio.

S tim da je Suarez pod "krenuti dalje" vjerovatno mislio na odlazak iz Premijer lige.

Engleski mediji navode da Liverpul ne očekuje ništa ispod 50 miliona funti za Suareza, koliko je zaradio u januaru 2011. godine kada je prodao Fernanda Toresa Čelsiju.

ZAŠTO JE OVO VIJEST
Vijest da je Arsen Venger ponudio za jednog igrača 30 miliona funti, konkretno za Luisa Suareza, zanimljiva je utoliko što je i dan danas najskuplji igrač kojeg je Francuz doveo u Arsenal Tijeri Anri. Njega je Venger 1999. godine platio Juventusu cijelih 11 miliona funti. Dolazili su prije i poslije Anrija mnogi na "Hajberi", kasnije "Emirejts", ali niko za više od toga. Dakle, ponuda za Suareza skoro je tri puta "jača".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Stu Forster)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC