• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović o Matiću: Samo neka kaže...

Selektor Srbije kaže da je u slučaju fudbalera Benfike, za njega mjerodavno ono što mu je rekao u posljednjem razgovoru - da ne želi da igra.

 Mihajlović o Matiću: Samo neka kaže... Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović ima 44, a Nemanja Matić 25 godina, međutim, jedan drugom se inate kao da su djeca. I to na štetu obojice, a najviše na štetu reprezentacije Srbije i srpskog fudbala.

Jer, "orlovi" su odigrali veći dio kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo bez jednog od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji, a kakve su postigli rezultate - znamo svi.

Mihajlović u intervjuu za "Sport" i dalje insistira na zahtjevu da Matić prvi pozove njega i povinuje se pravilima koja važe za sve reprezentativce.

Pošto u slučaju Matića nije problem u pjevanju himne (kao kod Adema Ljajića), to konkretno znači da bi najbolji fudbaler portugalske lige trebalo da se pomiri sa činjenicom da kod aktuelnog selektora nema podjele na "startere" i rezerve, već da svaki igrač mora biti spreman i da igra i da sjedi na klupi, ili na tribinama.

"Momak je sam rekao da ne želi da igra za Srbiju. On ne želi, a kriv je selektor?! Nisam nigdje pročitao da je neko zamjerio Matiću što je rekao da više neće da igra za reprezentaciju, ali to nije moja sramota, nego sramota novinara".

Mihajlović za "Sport" dalje kaže da nije stvar u zadovoljenju njegove sujete.

"Ako je rekao da ne želi, sada može da kaže i da hoće da igra. I problem je riješen".


Strateg "orlova" dodao je i da se Matić nije javljao na pozive njegovih saradnika, kao ni predsjednika FSS Tomislava Karadžića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC