• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE (kval): Sarajevo via San Marino

Fudbaleri Sarajeva otputovali su u utorak u Sloveniju, gdje će prenoćiti, a onda krenuti put San Marina, gdje ih očekuje revanš sa Libertasom.

 LE (kval): Sarajevo via San Marino Izvor: MONDO

Bordo tim će mini pripreme za revanš prvog pretkola Lige Evrope obaviti u Čatežu, a onda u srijedu otputovati u San Marino, gdje će dan kasnije "braniti" gol prednosti iz prve utakmice na stadionu "Asim Ferhatović Hase".

Braniti, uslovno rečeno, jer su izabranici Husrefa Musemića apsolutni favoriti za prolaz u dalje takmičenje. To su dokazali i na "Koševu", ali su stative i prečke bile saveznik Libertasa (1:0).

Putovanje autobusom započelo je jutros oko devet sati, a bordo ekipa će prenoćiti u Čatežu, koje je od San Marina udaljeno tri sata vožnje.

Svi igrači vicešampiona Bosne i Hercegovine raspoloženi su i spremni za pobjedu svjesni kvaliteta i svojih mogućnosti.

Trener Husref Musemić najavio je da neće mnogo mijenjati tim, pa će u San Marinu istrčati trenutno najbolja ekipa Sarajeva. PRiznao je da se nadao boljem rezultatu u prvoj utakmici.

"Još jedno iskustvo koje pokazuje da ne valja ranije ništa planirati. Ja sam mislio da će biti puno veća razlika u prvoj utakmici, kako bih odmorio neke igrače. Međutim, u ovom trenutku je situacija takva kakva je. Vodimo sve igrače i ne želimo se kockati. Mislim da smo mi puno kvalitetnija ekipa i da neće biti nekih problema. Bolje biti oprezan nego se kockati", kazao je Musemić.

Utakmica Libertas - Sarajevo igra se u četvrtak s početkom od 21 čas. Pobjednik ovog dvoboja igraće sa boljim iz duela između estonske Flore i albanskog Kukesija. Prvi meč u Estoniji okončan je rezultatom 1:1.

(MONDO, foto: Klix)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC