• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Novosađani, dođite na evropski meč

"Biće lijepo vrijeme, večernji termin, međunarodni meč i volio bih da moj tim ima veliku podršku", kaže trener Voše uoči revanša.

 Nikolić: Novosađani, dođite na evropski meč Izvor: MONDO

Fudbaleri Vojvodine napravili su prošle nedjelje veliki korak ka plasmanu u 2. kolo kvalifikacija za LE, pobijedivši Hibernijans na Malti (4:1).

U četvrtak ih od 20.30 časova očekuje "drugo poluvrijeme" sa malteškim predstavnikom, a trener Marko Nikolić pozvao je Novosađane da ispune tribine stadiona "Karađorđe".

"Lijepo je vrijeme, dobar termin, evropska je utakmica i volio bih da što više ljudi dođe na stadion. Odužićemo se disciplinovanom i borbenom igrom, nadam se i kvalitetnom", rekao je on na konferenciji za novinare u klupskim prostorijama.

Naredni rival "lala" mogao bi da bude mađarski Honved, koji je u prvom meču, u Crnoj Gori, pobijedio Čelik iz Nikšića 4:1.

"Uspjeli smo da obezbijedimo dobar rezultat i pripremni period produžimo i na četvrtu nedjelju i steknemo takmičarsku formu u kojoj ćemo igrati sljedeće sezone. Trebalo bi biti objektivan, napravili smo na Malti dobar rezultat, koji nam daje objektivne šanse da prođemo u naredno kolo. Ipak, posao nismo završili", dodao je Nikolić.

Na konferenciji za novinare bilo je riječi i o Abubakaru Oumaruu, ali ne u kontekstu njegovog odlaska iz Novog Sada.

"Abubakar ima sitnu povredu, volio bih da bude u timu, ali nećemo rizikovati njegovo zdravlje, ako je njegova povreda takva da ne može da igra", objasnio je trener.

Kapiten "lala" Miroslav Vulićević uvjerio je pristalice da neće biti neprijatno iznenađeni.

"Znali smo ranije da neprijatno iznenadimo našu publiku, ali ne mislim, već sam siguran da se to ovog puta neće dogoditi. Ništa ne može da nas pokoleba da dođemo do cilja", poručio je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC