• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jestrović: Zar ja da radim protiv Zvezde?

Nekadašnji napadač crveno-bijelih, sada menadžer, demantuje da je "pokvario" transfer Luke Milivojevića u Anderleht.

 Jestrović: Zar ja da radim protiv Zvezde? Izvor: MONDO

Ranko Stojić optužio je Nenada Jestrovića da je veznog fudbalera Crvene zvezde, nakon maltene dogovorenog transfera u Anderleht za tri miliona evra, ponudio tom klubu za svega milion i po.

Bivši reprezentativac odmah je reagovao na stranicama "Sportskog žurnala". Prvo je demantovao navode finansijera Rada, a zatim i prešao u kontranapad.

"Razgovarao sam sa predsjednikom Anderlehta i imam svjedoke da sam mu rekao da je Milivojević veliki potencijal. Ništa više od toga. Stojić pokušava da svoju nesposobnost u realizaciji tog transfera pripiše meni, a volIo bih da objasni zbog čega transfer nije gotov, pošto je obećao da će sve biti završeno do početka jula", priča Jestrović.

Popularni "Jestrogol", koji je nekada i sam branio boje belgijskog velikana, sumnja da je Stojić uopšte vodio pregovore sa Anderlehtom na najvišem nivou.

"Anderleht do sada nije doveo igrača za više od četiri miliona evra, pogotovo vezistu. Evo, željo bih da pitam Stojića zašto je propao i transfer (napadača Rada, Uroša, takođe se pričalo da će u Anderleht - prim. aut) Đurđevića".

Jestrović tvrdi da nije pokušavao da "otme" Stojiću perspektivnog igrača Zvezde, ali da je zato Stojić nalazio klubove klijentima agencije, čiji je Jestrović zastupnik za Srbiju.

"Milanu Smiljaniću bez najave je pronašao klub u Turskoj, a nas nije zvao. Isti slučaj bio je poslije sa Vladimirom Stojkovićem, sa kojim smo odmah raskinuli ugovor".

Nenad Jestrović ističe da nikada ne bi podmetao nogu klubu koji voli.

"Veliki sam zvezdaš i to mnogi znaju. Prošle godine, kada je trebalo platiti UEFA licencu, došao sam kod ljudi iz tadašnje uprave i dao novac. Ne znam zašto gospodin koji me optužuje tada nije došao i ponudio pomoć, nego je zbog neplaćenih procenata od prodaje njegovih igrača, koji su se afirmisali u Zvezdi, bio protiv te uprave i čak tužio klub".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC