• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanov: Nerviram se zbog Bazela!

Bugarski reprezentativac igraće u srijedu protiv Širaka, ali je ponovio da nije raspoložen da ostane u Partizanu. Klub mu duguje 150.000 evra.

 Ivanov: Nerviram se zbog Bazela! Izvor: MONDO

Sve su manje šanse da Ivan Ivanov ostane fudbaler Partizana!

Bazel je ozbiljno zagrizao, pouzdani štoper takođe planira da ide, a pitanje je da li crno-bijeli imaju "mehanizam" kojim bi ga zadržali do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ipak, Ivanov će biti na raspolaganju treneru Vuku Rašoviću u prvoj utakmici sezone.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona na put u Jermeniju poveo je 19 igrača, a u avionu je bio i bugarski reprezentativac.

Njemu će utakmica protiv Širaka možda biti i posljednja u crno-bijelom dresu.

"Još na kraju prošle zime sam rekao da želim da idem. Dvije godine sam u klubu i mislim da sam zaslužio da promijenim sredinu. U Partizanu su znali da kada dođe odgovarajuća ponuda, da je neću odbiti", rekao je Ivanov novinarima na surčinskom aerodromu.

S obzirom da su čelnici Partizana bili upoznati sa namjerama Ivanova oko transfera, on smatra da je klub ranije morao da reaguje i da pronađe adekvatnu zamjenu.

"Morali su ranije da dovedu štopera. Nije problem da izađem da igram, ali osjećam da to neće biti isti Ivan Ivanov. Nije problem motivacija, jednostavno nisam raspoložen, što je prirodno", priznaje najbolji igrač Partizana za prošlu sezonu po mišljenju navijača.

Bazel je proljetos bio polufinalista Lige Evrope, a 2011/12 se ispred Mančester junajteda plasirao u "nokaut" fazu Lige šampiona.

Ove sezone ponovo traži put do elitnog takmičenja, uključiće se u kvalifikacije u trećem kolu i jasno je zbog čega prvak Švajcarske za Ivanova predstavlja veći izazov od Partizana.

"Uvijek želiš da napreduješ u karijeri. Nerviram se zbog toga, mislima sam na drugom mjestu. Bazel me neće čekati cijele kvalifikacije, prvenstvo Švajcarske već je počelo. Ako ne uđe u Ligu šampiona, vjerovatno im više neću biti potreban", podvukao je Ivanov.

Prema informacijama našeg portala, Bugarin od Partizana potražuje 150.000 evra na ime neisplaćenih plata i premija, što znači da bi na arbitraži lako mogao da izdejstvuje raskid ugovora na štetu kluba.

Ivanov, međutim, želi da se sa crno-bijelima rastane na prijateljski način, tako da i klub nešto zaradi od transfera u Bazel. Uprava Partizana, za sada, nije raspoložena da pregovara.

(Vladimir Sukdolak, specijalni izvještač MONDA iz Jermenije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC